IRC-Galleria

Feryaran

Feryaran

It's not like you to say sorry...

...Maanantai 14.06.2010 01:47

1. listaa asioita 8 eri ihmiselle, joita haluat heille sanoa
2. älä paljasta, keitä he ovat
3. voitte arvailla, mutta en lupaa vastailla

1. En pärjäis ilman sua. Sä oot aina mun tukena, aina auttamassa jos jokin vialla. TOSIN sä olet välillä hiukan liikaa huolehtiva, ja mä en ole asioista samaa mieltä kuin sä. Silti sä oot ihan hemmetin rakas, ja toivottavasti tiedätkin sen. Mä kirjoitin susta biisinkin, en vaan tiedä oonko muistanu ikinä kertoa siitä sulle. Kiitos kaikesta tuesta mitä mä oon saanu sulta, jaksoin talven yli sun avullas. Oot ihan helvetin rakas, oot ollu aina. Muistathan sen?

2. Vaikka sä ootkin paljon mua vanhempi, niin silti sun kanssa juttelu on ihan älyttömän hauskaa. Tosin useimmiten meidän keskustelu pysähtyy sen parin jutun jälkeen muutamia kertoja lukuunottamatta. Oot rakas, ihana, paras ja maailman paras vara-isosisko. En tiedä oonko koskaan kertonu tarpeeks montaa kertaa, kuinka rakas sä mulle oot mutta toivttavasti sä tajuat sen ilman hirveää selitystäkin.

3. On tosi tyhmää että sun pitää asua niin kaukana, olis mahtava tavata useemminkin. Tosin ei me taideta paljoa puhua oikeestaan koskaan, mesessä ehkä kerran kuussa korkeintaan ja puhelimessa yhtä harvoin...mutta ei vaan jotenkin saa ikinä soitettua, vaikka tekis mieli jutella.

4. Mulle tulee kamala ikävä nyt, kun sä olet poissa. Mä en tiedä miten mä kestän ens kouluvuotta kun ei oo enää sua. Mut mä kyl tajuan et sun täyty lähteä, vaikka sen hyväksyminen ei poistakkaan ikävää. Hyvää elämää siel uudessa kaupungissas, pidetään yhteyttä!

5. Sä oot mahtava kun sut näkee livenä,mutta mesessä meidän keskustelu kuolee aina kun sä omien sanojes mukaan teet kaikkea muuta samalla. Meidän pitäis tavata useemmin, tosin pian tulee aika ettei me voida tavata pitkään aikaan lainkaan. Pidä itestäs huolta tai huonosti käy!

6. Sä oot pöhkö, ihme minikokoinen hobittihevari. Mun oma rakas vahtigorilla, joka tosin on mua lyhyempi X))

7. Sä taas oot ihan U.F.O, tosin silti sä oot teatteritreeneissä parasta seuraa. Se on vaan harmi kun sä olet niin usein sairas niin ei tavata kovinkaan usein. Olis kiva tavata useemminkin vapaa-ajalla, mutta ikinä ei vaan tuu soitettua. oot mahtava, muista se!

8. Jaa, että mä hylkäsin sut? Olisit sanonut mulle, asian olis voinu korjata. Mutta ei, ethän sä voinu sanoa, ja meidän ystävyys katkesi siihen. Mul on sua yhä ikävä, mutta kun mä kerran hylkään ystäväni niin en lähde yrittämään ystävyyttä toista kertaa. Se yksikin kerta satutti jo niin helvetisti että toista kertaa mä en enää kestäis. Kiitos kuitenkin siitä ajasta kun oltiin ystäviä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.