IRC-Galleria

Vermossa ja sen jälkeenLauantai 08.08.2009 02:24

Elokuun eka viikonloppu meni tuttuun tapaan vermossa. Farmarin takapenkki ei oikeesti oo niin iso et siel ois hyvä nukkuu, mut pari yötä nyt menee missä vaan, vaikka karsinassa ;)
Liuta likkoja oli mukana ja olihan niistä apuakin, kiitos tytöille siis! Anzu kun livisti AnkkaRockiin :P

Palikka käyttäytyi suht nätisti, vähän turhasti äitiään luonteessa, onneks sentään himpun tasasempi.. Hippos-kehässä taas sama rivi kuin viime vuonna (8-8-8-7-7) ja sanallinen arvostelu ihan jees, kehuvatten erityisesti jalkojen luustoa!
Ruotsalaistuomari arvosteli toooosiii hitaasti, eli tultiin kärkkymään kehän laidalle turhan aikaisin ja Palikka kerkesi väsyä. Sitten vielä odoteltiin Lustigin jälkeläisarvosteluun pääsyä ja sen jälkeen Palikka olikin jo ihan 'raivon partaalla'. Meinas monottaa yhtä isompaa ponia kun tuli sen verran lähelle, Nea vaan tokas että tarviiko ihan häntään kävellä (xD).

Lanttu käyttäytyi totuttuun tapaan nätisti.

Laitumelle palatessa Palikka oli niin isoa poikaa että.. siellä sai monoa isommat kun yritti ahdistella pikku maailmanmiestä.. on se kumma kun ei ne meinaa heti totella pikkupomoa..



Maanantaina käytiin pikku maastolenkki Mustalla ja Katalla (Jenna). Kata oli ihan kierroksilla, pikku vipopää.. Tiistaina Anne vääns koulua Mustalla ja keskiviikkona mä hyppäsin.
5 isoa ristikkoa yhden laukka-askeleen välein (6m). Meni älyttömän hyvin. Löys hyvin rytmin ja reagoi hyvin pidätteisiin ja pohkeisiin. Ja oli innoissaan, jos ois vähänkin liikaa käyttäny pohjetta niin ois välit käyny ahtaiks.. On se vaan niin hyvä!



Tänään Maikki ja Kata vääns vähän koulua, en tiiä kumpi oli lopulta hikisempi kun mä vähän piiskasin niitä ;P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.