IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.12.2010 18:24

Näin unta jossa pelastin Tylypahkaa Voldemortilta kavereiden kanssa. Meitä vastaan tappelemassa oli muunmuassa lentävä sinivalas joka vaan nousi sumun läpi korkeimman tornin ikkunaan, sit viillettiin sen maha auki taikasauvoilla, mut se ei kuollu vaan pudottuaan alas nous takas silleen niinku joku olis roikuttanu sitä pyrstöstä.
Sit mentiin taistelemaan ni hypättiin ikkunoista ulos luutien kanssa ja lennettiin. Sit yritin ampuu sitä pahista tulipallolla ni osotin sitä ja huusin "FIRE!" Mut se ei toiminu ni yritin uusiks. Sit tajusin että voi paska, täähän on Harry Potter eikä KH - mun täytyis osata tehdä ne oikeet moovit taikasauvalla. Ni sit vispasin sitä sauvaa ja huusin taas FIRE ni sit se toimi. Ja yritin melkeensamaa ja huusin "LIGHTNING" ni sit se toimi taas ja olin iha jeejee.
Sit meitä vastaan tuli jotku kaksoset jotka oli immuuneja elementeille, ni totesin et okei, meidän täytyy vaan hakata niitä niin kauan et ne kuolee. Avasin tuuletusikkunat ja ne hyppäs niistä ulos, sit otin mukaan sellasen kultasen verhotangon hakkaamista varten ja hyppäsin ite toisesta ikkunasta ulos ku en mahtunu tuuletusikkunasta, ja tajusin puolessa välissä matkaa et oho vittu luuta jäi. Sit jostain syystä Jenna (meidän luokan) oli siellä ni karjuin sille et heittää mulle luudan. Ja sit heräsin.
Hieno uni.

Mun koneen välilyönti ei oikeen tahdo toimii. 8((

Operaatio: huone joulukuntoon noin puolessavälissä. Lattialla ei enää oo muuta ku kauhee kasa erinäisiä laukkuja.
Operaatio: äidille joululahja koki takaiskun. En löydä protoja mistään. Enkä myöskään Japanin takkia että sen vois teurastaa. -> käytä Revon vuorta protona. Vitun perseet käytetään sitte. Se proto saa luvan ilmestyä jostain silleen mahdollisimman pian, kiitos. u____u''

Tietääks kukaan mistä sais ostettua joulumieltä? Mä en omista sitä nimittäin ollenkaan. .___. Päätin yrittää piirrellä jouluista LC arttia, hakea glögiä, ja sytyttää vesimelonin tuoksuisen tuoksukynttilän (kiitos Repsurakas<33). Katsotaan toimiiko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.