IRC-Galleria

Fiddler-

Fiddler-

CrossFit Games Open

Personallisuustestin teinSunnuntai 17.02.2008 04:08

Sinä olet RAKENTAJA/johtaja

Sinä olet johtohenkilö. Sinä olet tasainen, luotettava, perusteellinen ja hellittämätön. Voit olla myös sosiaalisesti hurmaava. Olet siis hyvä johtamaan toisia kotona, sosiaalisissa ympyröissä ja työssäsi.

Sinä olet myös tehokas. Sinulla on korkeat normit ja otat asiat tosissasi, keskittyen tehtäviisi järkevästi ja konkreettisesti.

Sinä olet jokseenkin perinteinen. Pidät ihmisistä ja tunnet yleensä olosi mukavaksi heidän kanssaan. Sinä työskentelet ahkerasti rakentaaksesi ja tukeaksesi perhettäsi ja sosiaalista verkostoasi. Suojelet rakastamiasi ihmisiä.

Sinä arvostat aikatauluja, sääntöjä ja rutiineja. Sovelias käyttäytyminen on sinulle yleensä tärkeää. Olet taipuvainen riippumattomaan ajatteluun. Tämän tuloksena, sinulla on hyvä tasapaino tavanomaisuuden ja omaperäisyyden kesken.

Sinä olet myös hyvä johtaja. Sinä saavutat aseman tuomat edut ja aseman helpommin kuin muut. Ja sinä käsittelet omaisuuttasi huolellisesti. Sinä nautit yksin olemisesta kun tavoitelet omia kiinnostuksesi kohteita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.