IRC-Galleria

voi hyvää huomentaTorstai 30.10.2008 01:30

Kai sitä ny saatana pitää tännekki kirjootella välistä oikein asiaakin.. Tai siis asiaahan mulla EI ole mutta jotain kuitenkin. Tylsyyden vuoksi sitten vissiin lähinnä.......

Mjooh, ens perjantaina pitääs olla tapaaminen kettu repolaisen kans. Siis meidän Lara sais mennä sellaaselle elukalle vähä haukkumaan. Ei ny vielä oo sanottua, mut mut... Mä kyllä vähän kehtaan näin etukätehen epäillä että hurtta taitaa pinkoa äireen helmoihin turvaan ku näkee ketun. Toivottavasti ny kuitenkin neiti osoittais potentiaalia käyttöönkin, jos lähdettäis sitten useammin luolille katselemaan sitä otusta.

Nyt tosiaan oli männä vkl Sjoen KV, ja Larppa oli luokkansa ainut... EH 1 eli ts. "turha" reissu. JA, TAAS, piti velipoijjalle näytellä hampahia :D ihme myyrä. Vaasas vähä vapautui loppuvaihees ja yritti Maurin kans leikkiä, ny taas äri äri sille. Kaippa tuo meirän sintti luuloo ittestänsä vähä liikoja, ku rotikka ollu leikkikaverina... toki herranen ku se vahtas että "täällähän on monta Mimmiä", ku näki rottiksia matkalla kehän reunalle :)

Näin siis oli sunnuntaina... Perjantaina menin itte Lapuan suunnille mökille, kaveri siinä sitte kävi kääntyys ja lauantaina tuli Meri ja Joni yöseuraksi. Sekin kans, Meri kerto sellaasiaki kummitusjuttuja että voi vittu, ku mua peljättää olla kotonakin nykyänsä! Haaha.. tosi kiva juttu. Arvakkaas näinkö la-su välisenä yönä sellaasiaki painajaisia. Se vitunmoinen myrsky ainakaan auttanu asiaa, ku tuuli ulvo mastojen teräsrakenteis. Mörköjä liikkeellä, yhyy.. :( Toki myrskystä ittestänsä sen verta, että mä pelkäsin että joku puu yöllä kaatunu Corollan päälle ja koko auto tuusan paskana... Se oliski sit ollu hauska lähtiä su ajeleen Sjoelle. Muutenki ky tuli vähä kiirus, notta voi jumalan kiitos poliisit on aamulla ollu vielä nukkumas ku maanteiden raivopää on päästäny tulemaan areenaa kohden.

Mjouhh... ei kai täs sitten muuuuta... :DDDDDDDDDDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.