IRC-Galleria

Fisulapsi

Fisulapsi

Beam me up, Scotty.

Hehee voisin olla angst.Perjantai 30.05.2008 17:46

BULBAPEDIA KIELTÄYTYY TOIMIMASTA MULLE. ;_______________________; Nyyh en voi pelata Pokemonia ilman Bulbapediaa. Tai ehkä voisin. Onhan kaikenmaailman Marrilanditkin olemassa. Mutku mä tahdon Bulbapedian.

Eniveijeijeis. Huomenna viimeinen koulupäivä. Oikeestaan en haluais et koulu loppuis. Tai siis koulu sais loppua mut mua häiritsee eräs kouluun liittymätön mutta sen yhteydessä oleva asia ja blah. Mut ei voi mitään, koulu loppuu ja se asia nyt jää ja eipä siitä koskaan mitään ois tullukaan joten asdasdasd. Turhaa jaarittelua. Mitäs oon tämmönen.

Keskiviikkona vietimme Millan synttäreitä Hancchilla eipäs vaan toisinpäin, Hancchin synttäreitä Millalla, lähinnä syötiin suolakaloja(keksejä) ja makeaa suklaakakkua ja tehtiin kaikkea vähemmän henkevää eli puhalleltiin saippuakuplia ja laulettiin ja etsittiin hauskoja nimiä väestörekisterin sivuilta.

Torstaina jäin Saran ja Elisan vaivoiksi kaupungille ja me tehtiin jotain, ainakin syötiin ja istuttiin epäpenkeillä enkä tuntenut oloani ollenkaan niin vaivaksi kuin mun ehkä olisi kohteliaisuutta pitänyt mut en anna sen häiritä.

Tänään mentiin koulun voimin Nallikariin iltapäivällä ja siellä näin kaikkia ihmisiä melkein, paitsi Viiviä jonka piti mennä silittämään liinoja ja munkin olis varmaan pitänyt mut enpäs menny sitten enkä edes muistanut sitä ennen kuin suht myöhään, enkä vielä siinäkään vaiheessa että minne olisi pitänyt mennä ja milloin joten se siitä. Mäntti oon. Mut mulla oli silti kivaa Nallikarissa. ;_;

Pitäskö muka joskus päivittää liveäkin. Tänne on niin helppo kirjoittaa randomeja, mutku tää ei ollu ees hirveen random. Jos copypasteaisin tän vaan sinne niin pääsisin helpolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.