IRC-Galleria

Fisulapsi

Fisulapsi

Beam me up, Scotty.

No on tämäki taas kesä. DDDDD8Torstai 31.07.2008 02:32

Nyt selvisi miksi mulla on pari päivää jo ollu niin kummaisa olo suussani. (Mikä ilmaus se tuo sitten on ja mitä tarkoittaa?) Ny valluu räkä ja aivastuttaa, jeeeees, kesäflunssa. En kyllä enää dataa kovin hirmuna ku toi ikkuna on auki ja vetää tässä, ja jos sen kiinni laittaa niin johan tulee taas entistä huonompi ilmanlaatu tähänki huoneeseen. Jååå. Ny meen taas lukemaan potteria ja syömään juttuja.

Luulin muuten et olisivat ostaneet mulle kirsikoita niin olivatki luumuja. :( Pettymys. Tai ku ne oli vielä semmosia vähä raa'anolosia luumuja. Väkivaltasiksi ryhtyvät ku söin. Mut ei voi mittään. Kirsikat onki kalliita.

Viivi on kiva ku linkittää mulle noita i can has cheezburger -juttuja. <3 Ite oon niin laiska etten mää mittään tommosia jaksa selata. Tosin jaksoin mää tännää selata Blipon sivuja (silmäni vaurioituvat siitä pinkistä) ku tahon krääsää eikä a-conissa ollu sopivaa, vaikka ihan turhaahan se oli ku emmä ny mitään tilaamaan ala ja Blippo on vähä kaukana et viittiis vaan piipahtaa. Mut sainpahan lollailla kaikille niille maskottihärpäkkeille.

Joo ny palellun taas tähä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.