IRC-Galleria

Fisulapsi

Fisulapsi

Beam me up, Scotty.
Käväistelin randomilla foorumilla ja mulle tuli paha mieli kun siellä oli niin kamalan tuomitsevaa elitistiporukkaa osa. Onko se nyt niin ärsyttävää jos jotkut ihmiset on... ärsyttäviä.

Np. Flogging Molly - May the Living Be Dead (in Our Wake)

Tää on syksybiisi. <3 Mut siis. En mä nyt tosiaankaan sillä, etten itse olis koskaan elitismiin ja turhaan tuomitsemiseen syyllistynyt, mut emmä oikeesti jaksa kovinkaan ärsyyntyä tyypeistä jotka tykkää joistain asioista tai pukeutuu jollain lailla tai puhuu jotenkin tai käyttäytyy jotenkin tai jotain.

Tänään koeviikko loppui. Mulla oli filosofian koe viimeisenä ja saatoin joko selittää sinne asioita ihan sekaisin tai sitten se meni hyvin. Ja mua ärsyttää etten tiiä. Mut joo, ehtiihän sitä miettiä sittenkin jos se oikeasti meni ihan kökösti.

Yhyy. Haluun sosiaalisen elämän. Se Irlanti-hässäkkäkin alkaa huomenna mutta ketään muuta ei tunnu kiinnostavan, Samulista ja serkuista mä nyt sentään ootin jotain reaktiota mut ei si. En kyllä tiiä olisko siellä ees mitään mihin menisin/voisin mennä mut samahan se ku en mee kuitenkaan. Ja en nyt jaksa alkaa listaamaan muita juttuja joihin voisin haluta tms ku ei niistäkään kuitenkaan mitään tuu.

Tällä kertaa säästän teidät lopulta turhalta teini-iän angstiltani liittyen esimerkiksi teemoihin "mulla ei oo vaatteita", "hiukset huonosti" ja "ketään ei kiinnosta mun turhat teini-iän angstini" ja meen saunaan. Kohta.

Tänään mä huomasin Oulussa kaikenmoisia rakennuksia mitä en ollut huomannut ennen. Toisin sanoen rakennuksia, joiden olemassaolon tiedostan ja joiden ohi kävelen melkein joka päivä, mut tänään yhtäkkiä huomasin miltä ne _näyttää_. Se oli tosi hassua. Sit mä myös mietin jotain moraaliin liittyvää, mutten oikein muista mitä se oli. Jotain tekemistä sillä oli kaiken sellaisen kanssa miten on kaikkia sääntöjä mitä ei pitäis tehdä ja yleispäteviä sääntöjä siitä miten pitäis olla Hyvä Ihminen, muttei missään kerrota mitä oikeastaan pitäis tehdä, mut ei se ihan tuokaan ollut koska toi on ihan tyhmää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.