IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kova meno taas yöllä.Perjantai 06.11.2009 16:35

Heräsin yöllä kauheeseen janoon ja kuumuuteen (No syystäki, olin kasannu päälleni kaks peittoo illalla) ja mun mehulasissa oli vaan yks kulaus, joten join sen ja lähdin ensin vessaan.
Mutsi heräs mun kolisteluun, (Figaro olis halunnu et oisin pitäny oven auki) ja alko heti kyseleen et onks kaikki ihan ok.
Siitä lähin sit keittiöön. Äiti oli lähteny hakeen Tonille kuumemittaria ja kun mä pääsin lasikaapille, mua alko huimaan ihan törkeesti, ja menin istumaan jakkaralle. Mutsi lähti siitä viemään kuumemittaria, kun mä nousin siitä jakkaralta et olisin menny istumaan lattialle, mut en päässy sinne asti. Mutsi oli jo kääntyny, ja huusi et "Janika ota jostain kiinni!" Mä olin vastannu "Mä en pysssty.." ja kaatunu vasemmalle kyljelleni.
Mun kroppa ei yksinkertasesti totellu mua. Kädet ei liikkunu silleen kun halusin, eikä jalatkaan enää pitäny pystyssä. Mun päässä pimeni just ennenkä osuin mattoon (Ja vtu sellaseen superkarheeseen). Äiti oli ehtiny laittaa kädet mun pään alle ettei se kolahtanu. Sit sain mun tajun takasin, ja tajusin makaavani lattialla. Nousin hitaasti istumaan, ja äiti hössötti (ja huusi) siin vieressä. Mä vaan vastasin sönköttämällä sille "Älä huuda." ja se survas pillereitä mun käteen.
Nyt mulla on vasen polvi ja kyynärpää auki ja vasempaan reiteen sattuu >:
..Joten ehkä mulla se sikalenssu on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.