IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uni :ooSunnuntai 30.05.2010 19:03

Mä näin unta et meidän koululla oli terassi siinä kenttien puolella ja siellä oli sellane ihana puinen kylpytynnyri missä oli höyryävän kuumaa vettä <3
Mä, Sanna, Janita ja joitain Sannan luokkalaisia lilluttiin siel, ja kaikki muut pelas palloo ja korttia ja hääri siel ympärillä. Sit yhtäkkii taivaalta lähti putoomaan sellane ihan mieletön meteori, joka hajos just ennenkä se osu meihin. Se hajos moneen osaan ja iski laajemmalle alueelle. Ne oli sellasia jalkapallon kokosia paloja, ja mä yritin torjua yhen joka meinas osua meihin. Mä poltin mun oikeenpuolimmaisen kämmenselän ja me päätettiin peittää se kylpytynnyri sen kannella ja sukeltaa. Sit sen reunoista muuttu sellaset, et jokatoinen lauta katos ja me nähtiin mitä kaikkee siellä tapahtu. Se vesi siis ei valunu ulos ja me pystyttiin hengittään. Ku se kuuro loppu, noustiin sieltä ja nähtiin et kaikki oli palanu ihan tuhkaks asti. Kaikki ihmiset oli ihan palaneita ja tosi ällöttäviä ja ympäriinsä, kaikki puut ja penkit oli palanu, mut koulu sinnitteli vielä.
Me mentii sit sisälle ja mä etin meidän luokan (koska ne sit oli ollu siel sisällä) ja meidän vanhat tukarit piti meille tuntia. Sit ne jako meille jotkut ihme paperit, ja sano et saadaan lähtee kotiin vasta ku ne oli tehtynä. Oli jo yö eikä sähköt toiminu, joten oli melkein säkkipimeetä. Jäin väsään sitä paperia, ja kaikki muut oli jo valmiina, ku mä siirryin siihen tokavikaan essee - tehtävään. Mun piti kirjottaa teksti positiivisista ajatuksista tosta meteorihommelista, niinku miten ihana on kärtsänneen ihon haju ja kun kaikki kuoli etc. ja sen pitää olla tosi välinpitämätön. Ja siinä oli kuva siitä kentästä ja niistä kuolleista ihmisistä. Olin ihan raivona kun kirjotin.
Siinä vikassa piti kirjottaa just päinvastoin, miten kamalaa se koko juttu oli, ja siinä piti olla syvällisiä ajatuksia. Jäin sitä kirjottaan kun muut meni, ja heräsin ku mutsi kurkkas mun ovesta ja huomasin et mä olin kirjottavinani mun reiteen.
Se oli ihan mielettömän todentuntunen uni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.