IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aivan hei.Keskiviikko 26.01.2011 01:39

Mut raiskattiin viime yönä.
En ollu ilmeisesti päässy kympiltä mihinkään opiskelemaan, ja päädyin jollekki 11. luokan tyyliselle. Mun mukana oli muutamia kavereita, mm. Tefu, ja tais olla Eetuki siel jossain taustalla :D Meidän opettaja oli sellanen Gandalfin näkönen partamies.

Se oli ihan leirikeskuksen tyylinen paikka, pienillä ryhmillä oli yhteinen huone missä ne nukku etc. Meidän huoneen nurkassa vaan oli sellanen kylpyamme. Ja aina kun muut oli jonku näkösessä iltahartaudessa, se Gandalf-tyyppi kylvetti mua siellä. Huoneen valaistus muuttu aina lilanpurppuraks, ja mä olin jonku tyylisessä transsissa, kunnes nukahdin. Joka kerralla.

Apaut kolmannen tai neljännen kylvyn aikana mulla meni hermo siihen haaleeseen veteen missä mä lilluin, joten väänsin hanat kuumalle, ja nukahdin sen lämmön takia. En kuitenkaan nukahtanu kokonaan, koska kuulin ja näin, kun joku mies tuli sen Gandalfin lisäks tuijottelemaan mua. Gandalf otti mun pitkistä hiuksista tuposta kiinni ja osotti sellasta vesipisaran näköstä palluraa, joka oli kiinni mun hiuksissa. Se oli kova, ja se turahtais nätisti, jos sen puristais. Se Gandalf sano että mulla on joku sairaus mun hiuksissa.

Ne hössötti siinä vähän aikaa ja poistu, ja välittömästi mä nousin, puristin sen kuplan ja leikkasin sen pätkän hiuksia pois, ettei se 'sairaus' leviäis enempää.

Seuraavan päivän aikana aloin huomaamaan, että mun hiukset oli ohentunu huomattavasti. Kysyin sit ennen mun kylpyä siitä siltä Gandalfilta, ja se ei vastannu, se vaan glomppas ja raiskas mut.

Sit kun se siitä nukahti, ryömin itkemään vessaan. Itkin jonkun aikaa, ja sit löysin sen miehen laukun. Kaivelin sitä, ja löysin sieltä hiustenpidennyksiä, jotka oli tehty mun hiuksista. Refleksinomasesti kurotin mun takaraivoon mun hiustenjäännösten alle, ja siellä ei ollu enää kun siili. Sain uuden itkukohtauksen.

Juoksin heti kertomaan siitä Tefulle, joka sano vaan että "Juujuu, karataan heti, kun tullaan mun poikaystävän kanssa takas kävelyltä". Sillä välin se Gandalf raiskas mut uudestaan.

Kun Tefu viimein tuli takasin ja löysi mut sikiöasennosta keinumasta pimeestä nurkasta, karkuun lähtemisen sijasta me mentiin syömään naapurikouluun sen poikaystävän kanssa. Sit viimein lähettiin karkuun sen poikaystävän ja sen kavereiden autolla. Olin vähän näreenä.

Eli menetin siis mun unineitsyyden Gandalfille :'''D Miten se pitäis tulkita?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.