IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

HYI MITÄ UNIA.Keskiviikko 06.04.2011 14:57

Tänä yönä näin taas apaut miljoonia unia, mut tää viimesin, apaut 3 tunnin uni, jäi mieleen eniten.

Istuskelin omassa huoneessa jonku kahen tyypin kanssa. Mummo ja äitikin oli kotona. Istuin lattialla mun sängyn vieressä, ja satuin vilkasemaan ikkunaan. Kukaan muu ei olis sitä tunnistanu, mut mä huusin "HYIHYIHYI SE ON TÄÄLLÄ! SE ON TÄÄLLÄ!!"

Mörkö siis. Olin nähny vaan sen olkapään ku istuin lattialla, mutta olin varma että se oli se. Sit sieltä kuulu se sen urina. Mun kaverit yritti häätää sen, mutta se tunkeutu käytävän ovesta sisään, ja meidän kämppään.

Ja se oli ihan helvetin iso. Tuskin mahtu meidän ovesta sisään. Olin meidän eteisessä, ja juoksin suoraan kylppäriin ja lukitsin oven. Jostain syystä soitin Janitalle, ja ilmeisesti Janita kerto mulle, että kuuma vesi saattais hidastaa sitä, kun se kerran jäädyttää kaiken.

Nappasin siis meidän suihkuttimen(?) ja säädin sen semikuumalle. Tiedä sit miks en laittanu täysille. Se mursi meidän kylppärin oven ja tunkeutu sisään. Sit yhtäkkiä siinä sit olikin ovi, ja se oli sisäpuolelta lukossa. Kukaan muu ei siis päässy sisälle.

Sit se rupes puhumaan, ja se kuullosti äidiltä, mutta kännissä. Ehkä vähän matalampi ääni. "Sä et tuu selviämään tästä." tai jotain vastaavaa se mulle sopersi. Sit se tuli lähemmäs, ja yritin työntää sitä mun käsillä. En jaksanu (enkä myöskään jäätyny). Sit osotin sitä sillä suihkuttimella. "Sen veden pitää olla tulikuumaa että se muhun tehoais." Tiiä sitten että miks se kerto sen mulle.

Laitoin veden juoksemaan, väänsin sen kuumimmalle ja suihkutin. Ja se tehos, se peräänty. Sain tilaisuuden kurottaa oven lukkoo kohti ja avata sen, ja heti kun sain sen auki, se työnsi mut seinään. Kuuma vesikään ei tehonnu enää paljoo.

No, muut teki sille jotain, ja se kutistu koiraks. Se näytti vähän Oskulta, mutta oli vähän isompi ja tummempi. Otin sitä niskapersotteella kiinni ja heitin ulos käytävän ovesta. Sit Janita tuli, eikä reagoinu siihen koiraan mitenkään. "Toi koira oli se Mörkö.", sanoin Janitalle, ja me mentiin sisään juttelemaan siitä. Odotin koko ajan että se ilmestyis uudestaan mun ikkunan taakse, mutta en uskaltanu kattoo.

Sit heräsin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.