IRC-Galleria

FlowerStone

FlowerStone

is madly, deeply in love - music, art and everything oh so smart ;)

Blogimerkintä

« Uudempi -

Joskus on hyvä luopua periaatteistaanMaanantai 02.07.2012 17:07

ja keskittyä nauttimaan : Uusikuu
Meyer, Stephenie

Kauhistuin Mayerisin uskonnollisista yhteyksistä, jotka NYT- liitteen kirjoitus (Damn You, tieto on tuskaa :( vuosia sitten paljasti pilaten minulta kirjojen seksuaalisherkuttelevan maun, mutta nyt kun minulla ei ollut enää mitään menetettävää ja kirjat oli palautunut kirjastoon twilight- kohun laannuttua.

Otin Sen käteeni ja aloin pikkuhiljaa tutustua siihen tarinaan uudestaan. Päästäen ah niin ihanasti mielikuvitukseni laukkaamana hänen käsivarsille: Jacob Black ( no myönnetään, ettei hän Vampsy ole mutta siinä nyt ne päävampsyt ei oo niin mieltäkihelmöiviä, I got needs for the long long <black> hair)

Hei, ajattele nyt 194cm hurmaavaa aurtingon lailla sädehtivää hymyä, käheän matala äänen kietoessa sinut yhä syvemmälle pois arkipäivän ahdistuksesta, käsien alla melkein kosketeltavissa tiukkaa, jäntevää kuparinruskeaa ihoa.. wouh kiemurtelemassa sitä vasten aluksi kylmissään sitten lämmeten, saaden hikoamaan sen ihanuuden alla päällä ja ... klups.. no tiedät kyllä...

And then The HAIR... ihoa vasten silkkiset, tuulen kevyet, luonnollisen mustat ja piiiiitkät tai sitten sellainen nuttura joka paljastaa aah.. huippu- upean profiilin hänen jylhät kasvonsa


PPS: Tosin olen mitä suuremmissa määrin hämmentynyt siitä miten paljon ja miten pitkät hiukset saa tuollaisella hiusnuttura saa ne katoamaan ettei luulisi ollenkaan niin paljon löytyvän. Ymmärrän kyllä kuumilla ilmoilla, mutta her... antakaa nyt armoa meille, jotka rakastamme teidän Niitä ja pitäkää hiuksenne vapaina edes joskus -- thihii-- varsinkin minun läheisyydessä - lääh.. uuh... kiitos :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.