IRC-Galleria

Foxxy

Foxxy

Tilipitäppi tilipitäppi

OON KUOLLUT KUIN RAATO JA STUFFSunnuntai 17.11.2013 17:46

Oon hyvin tylsistynyt joten kirjoitan huvikseni tänne vähän mitä kuuluu :DD


Koeviikko lähestyy. Mulla on onneksi vaan 3 koetta; enkku, matikka ja ruotsi. (hahaha koska ilmasutaito vei puolet jaksosta), mutta silti tuntuu että luettavaa on ihan kauheesti. Ens jaksossa mulle tulee aineita joihin mun pitää panostaa 110% (mm. Kemia ja psykologia) ja ajatuskin uuvuttaa. Viime jakson arvosanat oli ihan hyvät, mutta en ilti voi jämähtää samalle tasolle vaan pakko yrittää vielä enemmän. Viime aikoina en oo tehnyt oikeen muuta kun koulutöitä ja hengannu Janinan, Accin, Maxin ja Teemun kanssa ulkona. Ja toki muuttanut vanhasta huoneesta uuteen.

Ollaan teatterissa tekemässä "Kesäyön uni" näytelmää, joka perustuu monologeihin koska monologivuosi... Ei niin hauskaa kun viimevuonna, mutta mun rooli on tosi kiva ! Oon menninkäinen/maahinen nimeltä Puck. Olin ensimmäinen joka oppi monologinsa meidän ryhmästä ja se oli outoa :I opin en vahingossa yhdessä tunnissa vaikka se on tosi pitkä ! Kerrankin aivot toimii hyvin.


Viikonloppu oli ihan mahtava ! Acci tuli meille perjantaina yöksi ja meno oli enemmän tai vähemmän jännää XD jutut oli niin ö-luokkaa mutta yön pimeydessä kaikki nauratti. Jalat huusi hoosiannaa koko päivän koska juostiin Tapiolasta dösärille, että ehdittäisiin dösään, mutta ehei ei ehditty :P käytiin kaupassa ja jostakin syystä eksyttiin raskaustesti osastolle puhumaan kaikkee himo deeppii XD Meillä syötiin pizzaa ja chillattiin, vietiin koirat ulos ja kutitin Accin hengiltä... Ups. Lauantaina se lähti sen partiokokoukseen suunnittelemaan jotain joulu retkeä JONNE MUT KUTSUTTIIN MUKAAN. PARTIOON :I ömm ömm... Nope ! Iltapäivällä käytiin Janinan kanssa katsastamassa stadin uusi Starbucks ja oli kyl hyvä vaikka jono oli pitkä ! Tykkäsin myös edellä olevan tytön pinkistä peruukista, oli pitkä ja kihara <3

Meidän ilme-luokka tekee itsenäisyypäivän juhlaan esityken ja arvatkaa kuka joutuu laulamaan siinä... Jep, Mauno :D meidän prokkis kertoo suomalaisuudesta ja mun laulukohtauksessa minä, Pati ja Evita lauletaan Maaritin jäätelökesä. Puolet niistä ilmasu tunneista oon vaan istunut koska isoja rooleja ei oo kun muutama ja olen vain kahessa kohtaukessa, niin mua ei tarvita kovin usein. No, ehkä ensivuonna pitemmässä prokkiksessa saan isomman roolin tai ainakin hauskan :D nyt oon vaan lapsi ja 70-luvun iskelmätähti.

Nyt vetäydyn lukemaan enkkua perjantain kokeeseen... HUH HUH !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.