IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 03.04.2008 23:55

Tervehdys.
Olen tässä viime viikkojen aikana kuullut kaikenlaisia juttuja vähän kaikista ihmisistä, ja ihmettelen sitä, miten kaikki on taas päätynyt tähän pisteeseen, jolloin kaikki kääntyvät toisiaan vastaan. Pidin joitakin ihmisiä ihan kivoina, mutta viime aikaiset kuulemani asiat ovat muuttaneet käsitykseni heistä hyvin pitkälle. Tietenkin, myös heidän uudet ennen huomaamattomat luonteen piirteensä ovat varmasti tehneet sen että kyseisiä henkilöitä vähemmän enää "näkee".
Tietenkään, ei voi sanoa mitkä kaikki näistä asioista ovat totta, mutta suurimman osan kyllä olen itse kuullut ihmisten toistelvan.
Ihmiset ovat alkaneet muuttumaan sellaiseen suuntaan, jossa saa vain miettiä, että miksi näin? Joskus joku voi tälläisessä tilanteessa miettiä, että mikä tuossakin, niin mukavassa ihmisessä muka on vikana?
On myös mielnkiintoista seurata miten ystävyys/kaveruus suhteet purkautuvat silmänräpäyksessä. Ensin ollaan parhaita kavereita ja seuraavassa ei puhuta toisille, ja puhutaan toisesta pahaa selän takana. Mikähän into tässäkin on?
Onneksi on ihmisiä, jotka eivät kovin nopeaan vaihda mieipidettään sinusta. On kivempi tietää varmasti kuka sinusta ei pidä, ja kuka sinusta pitää.
Jos joku tänne asti pääsee, niin ajattelee varmasti että: "Vittu mitä paskaa taas", mutta ei se henkilökohtaisesti haittaa yhtään.
Kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.