IRC-Galleria

Elämäni juuri nytKeskiviikko 27.02.2008 22:55

Aivan outo vallitseva tilanne elämässä, tällasta en ennen oo kokenutkaan. ensimmäistä kertaa vuosiin mä oon aivan vapaa. asun "kaukana" isästä ja suvusta, eikä mulla oo miestä rinnallani. omituista... mitenhän kauan menee sopeutuessa tähän tilanteeseen? mä en oo koskaan ollut yksin. vielä tosin puuttuu oma kämppä, mut sekin on jo hakusessa.
Nyt ois aikaa panostaa kunnolla opiskeluun mut jotenkin en saa itsestäni sen vertaa irti että tosissani ottaisin kirjan käteen ja lukisin ja oppisin jotain. siinä on asia johon täytyy tulla muutos. mä haluun valmistua inhimillisessä ajassa.
Niin, ja sit pitäs saada ystäviä täältä Jyväskylästä, mutta siinäkään asiassa mä en oo kovin hyvä. ois ihana kun ois joku, jonka kanssa käydä baareissa ja pitää vaan hauskaa. pitäs ruveta taas harrastaan jotain niin silleen varmaan tutustuis porukkaan paremmin..ehkä. mut en keksi lajia, polvet ei oikein kestä juoksemista. tyhmät polvet! murr!
Nyt mulla on kuitenkin mahdollisuus hankkia oma rekku rekku, kunhan ensin rikastun sen verran, et on varaa ruokkia ja hoitaa sitä.
Mut kaiken kaikkiaan; kaikista pikkupuutteista huolimatta mä oon onnellinen. ja mikä parasta mä pääsen kohta ouluun ja nään kaikki mun rakkaat inttikaverit, joita mulla on ollut aivan järkyttävä ikävä! tytöt: BILEET!!!! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.