IRC-Galleria

FrozenButterfly

FrozenButterfly

long time no a,b,c...

JEEEIIIJ Animeconis oltiinSunnuntai 20.08.2006 23:37

jee oli hauskaa animeconissa helsingissä.
Mie cossasin omaa hahmooni graveyard chrissiä (kuvat on tuol).

Lauantai
Lähdettiin aamulla puol kymmenen aikaa sinin, ellun, maijun ja Junamin kanssa kohti hakaniemeä ja paasi tornia jossa Animecon pidettiin. heti paikalle päästyäni joku jätkä jota en tuntenut pyysi saada kuvan ja tottakai tämä tyttöhän posettaa(wanted that dude who took the pic). päivä jatkui mukavasti ja pian tapasimme myös forten ja muita sinin ja forten tuttuja. kävin ostamassa conin eräästä kojusta moi dix moissin levyn ja Junamille cloud avaimen perän jonka jälkeen junami palvoi minua joka viides minuutti. sitten lähdimme käymään kaupasta naposteltavaa ja juomista. kaupasta lähdettyämme näimme tutun näköisen hahmon se oli pycal. menimme juttelemaan hänelle mutta meillä ei riittänyt aika ja unohdin ottaa hänestä kuvan jonka olin sanonut ottavani ja unohdin myöskin halata häntä jonka muistaakseni olin sanonut tekeväni. me lähdimme takaisin puistoon joka oli lähellä sisään käyntiä. pian huomasin pycalin tulevan perässämme ystäviensä kanssa ja menevän tapaamaan Radonia ja Ota-kunia. oleskelimme puistossa hetken ja jossain välissä ota-kun otti kuvan minusta ja ystävistäni (haluun sen kuvan). pian lähdin sinin kanssa nekopajaan jossa yritimme tehdä korvat mutta kohelosormillani se ei tulis ikin onnaamaan. nekopajan jälkeen lähdimme sinin kanssa ulos ja näimme irsku-:n ja teron ja Junamin jälleen ja pian he lähtivät omille teilleen ja päätimme hetken päästä siitä lähteä myöskin kohti sinin kotikoloa.

Sunnuntai eli tänään
aamulla heräsin lattialta sinin luota ja kävin suihkussa ja lähdimme sinin kanssa kohti conia pian kaikki sama häslinki alkoi pyöriä sinin ympärillä koska hänellä oli minun hattuni ja keppini ja hän näytti hyvin viehkeältä kauniissa silkkisessä kiinalais tyylisessä paidassa. Näin Ainon joka oli cossannut orochimaruksi ja kävin tottakai ottamassa kuvan ja pian sen jälkeen lähdimme täysin määrittelemättömille alueille pöyrimään ja kävimme syömässä ja lähdimme kumpainenkin kohti kotia.

KIIIIIIIITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS KAIKKI TUTUT JA TUNTEMATTOMAT ANIMECONISSA 2006 PAIKALLA OLLEISTA OLI IHANAA KIITOS KIITOS KIITOS

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.