IRC-Galleria

Funebre

Funebre

sso electrocute

np. The Darkness - Is It Just Me? Tiistai 10.01.2006 14:34

Taas lusmuan himassa vaikka pitäisi olla koulussa. No jaa, ei jaksa oikein kiinnostaa. Harva asia jaksaa oikeastaan.
Mikäköhän.. Hmm... Telkkari, netti, sex, drugs and rock 'n roll. No ei se seksikään kyllä. Eikä huumeet ainakaan tänään. Telkkari ja se rock n roll olis tänään. Ei oo itistäkään joten pyöritän vielä viikon niitä joitain ajatuksia pääni sisällä, ennen kun pääsen puhumaan niistä.
Siellä onkin se ainoa ihminen jolle osaan puhua niistä. Hmm..
Lataan just noita Rattlesnaken kuvia koneelle. Hidasta. Mutta nää kuvat on aika hyviä. Sitten levy kaiketi Riinalle, ellei se ota niitä netistä nyt tai ellen lähetä. Humm, mitenköhän se haluaa tehdä?

Hitto kun pitäsi töihin mennä tänään tosiaan Joooo.... Ei jaksas. Kattos mielummin telkkaria. Sieltä varmaa tulee jotain kivaa sitäpaitsi! Mutta pitää alkaa ottaa Torstai vakio-vapaaksi, kun se Lost alkaa. Se on just hyvä sarja!

Menen ja laitan tänään 40€ säästötilille. Se on jo puolet lentolipun hinnasta Lontooseen. Silleen aika paljon kun miettii... Vittu, mullahan oli siellä jotain melkeen 400€, (no ei kyl ihan) mutta piti ostaa uus kone. Nyt on vaa jotain 50€. Vittupaska.

Yritettiin mennä sinne keuhkokuvauksiin Irkun kanssa, mutta niil oli koneet kaatunut siellä ja käski tulla huomenna. Vitut. Taas pitää lintsata pari tuntia, vieläpä ne historiat.
No olisinhan mä muutenkin varmaa ollu nää tunnit veke mutta siis....olipahan oikee syy :D

AhDiSTaA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.