IRC-Galleria

Funebre

Funebre

sso electrocute

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.02.2006 23:54

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Aina ylittäessäni sillan autotien yli, katson ettei yksikään auto osu kohdalleni alapuolella, minkä vuoksi usein joutuu juoksemaan tai hidastamaan..

2. Kun olen koneella, vilkuilen sivusilmällä vanhan Infernon kantta jossa on Opethin kuva + yhtä Nightwish kuvaa otka ovat tuossa pöydällä ja puhun. Öh, en niille mutta tiedän että ne kuuntelee kuitenkin. Niin ja välttelen tekemästä mitään noloa.

3. Duunissa usein käyn keskusteluja päänisisällä joidenkin ihmisten kanssa. Usein sellaisten duunikavereiden, joiden kanssa en oikeasti puhu koskaan. Niin tai sitten jonkun muun, jonka kanssa haluaisin jutella. (ihastukset, julkkikset ja elämää suuremmat rakkaudet...)

4. Julkisilla paikoilla saatan vaihtaa puhelimen soittoääntä sen mukaan millaisia ihmisiä ympärillä on. Esim jos vaikka metrossa on joku Finntroll -paitanen, saatan vaihtaa soittoääneksi Rivfaderin ja toivoa jonkun soittavan.

5. Öisin kun olen jo sulkenut koneenkin ja kaiken muun, näyttelen yksinäni huoneessani. Yleensä monologeja suurella tunteella. Lähinä draamaa, ei ikinä mitään komiikkaan viittaavaakaan. Samassa yhteydessä kuvittelen olevani Ranskassa 1700-luvulla. Tämä on joku iän ikuinen fiksaatio ...

Sakura_suwan
Demppa
gusseli-
JomppaOjanharju
Mariel^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.