IRC-Galleria

Götterdämmerung

Götterdämmerung

Oh Flaming Eyeball

Jej!Nääbiisijututonkivoja!Keskiviikko 21.02.2007 23:22

1. Avaa Windows Media Player.
2. Laita random päälle.
3. Kirjoita 25 ensimmäistä randomilla tullutta, vaikka ne olisivat kuinka noloja.
4. Kirjoita lyhyesti joitakin muistoja/ajatuksia jokaisen biisin alle.

Voah, en mie teekkun 20.

1. Poets of the Fall - Stay
- Ahh, tästä tulee ihanasti mieleen vuoden 2005 kevät. Jotenkin se tuo mieleen sen historian kirjoitelman josta sain lopulta arvosanan 9½ :) ja pelasin aktiivisesti The Sims 2:sta ja varsinkin Yliopisto-lisäosaa.

2. Venom - Metal Black
- Kaksi sanaa: VIIME KESÄ. Se oli jotain aivan liian ihanaa. Tuska <3 Heinäkuu <3 Kaikki liian ihanat kesän 2006 muistot <3 Uudet makiat hiukset <3

3. Sonata Arctica - Wolf & Raven
- Vuoden 2006 kevät tulee välittömästi mieleen. Varsinkin se kun tilasimme Hoo&Pee:ltä ensimmäistä kertaa kaikkea bändikamaa, ja minä tietenkin ostin kaksi Sonatan hihamerkkiä. Ja se peruskoulun loppumisen jännittäminen :)

4. Iron Maiden - The Trooper
- Vuosi 2003. Kun olin aloittanut yläasteen, aloin jotenkin kuulla tämän biisin joka paikassa. Vaikka 7. luokka oli omalla tavallaan karmea, tämä tuo silti hyvät kevät-talvimuistot siltä ajalta.

5. Wednesday 13 - I Walked With a Zombie
- Vuoden 2005 loppukuukaudet, ehkä tuo marraskuu. Muistan kun hyvä ystäväin Tuula lainasi minulle Murderdollsin ja Wednesdayn levyt. Se oli hieman jälkeen Nightwishin Hartwall Areena keikan. Ja tykitin varsinkin tätä kipaletta aivan täyttä :D

6. Marilyn Manson - The Fight Song
- Vuosi 2005 jälleen, mutta kesä. Kesä 2005, se on 2. paras. Ahh, ne ihanat kesäyöt, ne sumut nurmikkokentällä. Muistatteko, mussut? "Sanoinkuvaamatonta".

7. Nightwish - Wish I Had an Angel
- Vuoden 2004 kesä, silloin kun Once oli ilmestynyt. Tämä oli silloin (ennen kuin siitä tuli edes single) lempibiisini koko levyltä. Tästä tulee myös mieleen kun olimme T&P:n mökillä Kolilla. Siellä oli niiiiiiiiiiin mukavoo!

8. Blind Guardian - Majesty
- Kesä 2006, mutta tämä on special tässä tapauksessa. Nimittäin kesäloman alku. Tajusin vasta silloin kuinka helkutin hyvä kipale on kyseessä ja kuuntelin aina kesäaamuisin tätä aivan täyttä omassa huoneessa. Älkää hätäilkö, nimittäin Mp3-soittimen kautta ;)

9. Freedom Call - Bleeding Heart
- Vuosi 2006, syksy. Tästä ei tule oikein mukavia muistoja. Syyskuu. Ne ihmiset, ja pari tiettyä. Plööh. Snif.

10. Poets of the Fall - Sorry Go 'round
- Tästä tulee mieleen vain yksi päivä. Yläasteen luokkaretki Helsinkiin. Ostin Free Record Shopista Nightwishin End of an Eran ja PotF:n Carnival of Rustin. En muista kuuntelinko tätä jo samaisena päivänä, mutta tuo päivä tulee aina heti mieleen. "But everybody wants to be a rock 'n' roll star. ROCK 'N' ROLL STAAAARRR!" Smiling happily!

11. Blackmore's Night - Home Again
- Tästä tulee vain ihan lähiajan muistoja mieleen. Lokakuu 2006. Olin tutustunut tähän bändiin ja tämä oli ihan ensimmäisiä heidän biisejään joista aloin pitää. "Dancing in the moonlight, singing in the rain. Always good to be back home again." <3

12. Iced Earth - Jack
- Tuska. Sunnuntai. Kun lähdimme Tuulan kanssa junalla pois. En muista miksi olin antanut Tuulan kuunnella Mp3-soitintain, mutta muistan kun tämä tuli shuflella vastaan ja T sanoi että kuulostaapa hyvältä alulta! Sitten päädyimme huokailemaan ja muistelemaan sitä ihanaa viikonloppua.

13. Sodom - Ausgebombt
- "Ääääääskepoooompt, räääääh!" Tuo tulee välittömästi mieleen aluksi, Tuskaa tietenkin. Mutta muistan kun olin tutustunut Sodomiin joskus huhtikuussa ja kuuntelin sitä aktiivisesti. Muistan ensimmäiset biisit jotka minulla oli Mp3-soittimella olivat A,B,C ja D :DD Eli Ausgebombt, Baptism of Fire, Cannon Fodder ja Don't walk away.

14. Sonata Arctica - Weballergy
- Vuoden 2006 alku, kuuntelin todella aktiivisesti Sonataa ja tajusin vasta silloin kuinka hiton hyvä biisi tämäkin on. Kerran kuuntelin tätä kipaletta varmaan 2h putkeen samalla kun kirjoitin esitelmää Leena Lehtolaisen "Tappava säde" kirjasta ja söin jotain todella hyvää äipän paistamaa ruokaa. Mutten muista mitä :'(

15. Rhapsody - Dawn of Victory
- Tämä oli yksi niistä biiseistä, joilla minut hurmattiin, tai no, HUUMATTIIN. Eli yksi ensimmäisistä Rhapsodyn kipaleista jonka kuulin. Tulee vuoden 2005 marraskuun loppu mieleen.

16. Sonata Arctica - Fullmoon (live) [Songs of Silence, live in Tokyo]
- Se viikonloppu, kun olimme meidän mökillämme viime kesänä (v.2006). Oliko se juhannus? En ollut ennen tätä kuullut tätä levyä melkein yhtään ja tajusin ottaa tämän mukaan mökille ja kuunnella sen vähintään kerran läpi. Oli hyvääkin hyvempi päätös.

17. The Darkness - Oneway ticket to Hell...and back
- AAAH! Aloitusbiisi heidän jäähallin keikallaan! Sielläkin oli niin hauskaa! Kohta on siitäkin kulunut vuosi.

18. Edguy - Lavatory Love Machine
- Tämä oli ensimmäisiä Edguyn biisejä, josta pidin. Tästä tulee mieleen syksyn 2006 Taiteiden Yö. Kuuntelin sitä edeltävänä yönä tätä todella pitkään ja kauan. Ja kovaa.

19. Annie Lennox - Into the West
- Aiiijjai, TSH-trilogian ihana loppumusiikki. Tulee niin mieleen kesä 2004 taas. Ihana. Varsinkin kun olin silloin aivan lääpällään Viggo Mortenseniin :D hih! Tunnustan!

20. Teräsbetoni - Taivas lyö tulta
- HEH! :D Vuoden 2005, ja kesäloman alku. Kun tämä soi koulun keskusradiosta, muistaakseni ihan ensimmäisenä biisinä. Silloin tajusin kuinka hyvä kipale on kyseessä! Myös, niin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.