IRC-Galleria

GAGAHOLISTIC

GAGAHOLISTIC

Born this way // We are not just art for Micheangelo

360. Iiiiisalmi♥Lauantai 18.06.2011 17:57

UUTISIA UUTISIA:

Oltiin vaan makkarissa teemun kanssa ja kuunneltiin ku äiti ja isä puhu. Sitte kohta aihe siirty mielenkiintosempaan suuntaan; Ne alko puhuun asunnosta. Sit isä ehdotti, että ne ostais mulle OMAN ASUNNON IISALMESTA! Olin vaan oven takana salaa kuuntelemassa ja melkeen pyörryin. En niin voi uskoo tätä todeks!

Sitte äiti tuli äske tänne mökkiin ja sano, että ne ostais mulle oman asunnon Iisalmesta. Yritin olla niin, etten ois muka kuullu mitään ja olin yllättyny. En voi uskooooooo ! Oma asunto iisalmesta. Äiti ja isä sitte kans puhu, että ku asuntolassa ryypätään ja pidetään omia bileitä niin ne ei halua, että mä meen sellaseen mukaan :D ..

Vähän aikaa sitte vielä vähän masensi ku aatteli, että täytyy mennä asuntolaan ja asua siellä muiden ihmisten seassa. En oo nimittäin mikään kovin ''seurallinen'' ihminen enkä tykkää oikein tutustua uusiin ihmisiin. Tottakai siis tutustun jos on mahdollisuus, mutta yleensä en ole heti ensimmäisenä juoksemassa esittelemään itteeni ku joku uus tyyppi ilmaantuu.

Isä puhu kans jotain, että niitten pitää varautua maksaan vaikka 50 000 euroo siitä asunnosta ja pitää luopua tosin siitä kesämökki-hankkeesta, mutta mua se ei haittaa. Mieluummin otan oman asunnon kun mökin jossa oltas aina välillä kesällä.

Oon ihan shokissa nytte. Sillo 9 luokan alussa alko vahvistua päässä se, että muutan sitten Iisalmeen ja meen asuntolaan kun ei kerran ole muutakaan paikkaa, mutta en todellakaan ikinä ois uskonu, että noi ostais mulle OMAN ASUNNON ! Muistan kun kadehdin kun Hanna sai oman asunnon nyt ja koko ajan puhu siitä.. Sit mä vaan inisin, että ''yhyy pitää mennä asuntolaan..'', mutta siis... OIKEESTI SEKOOON NYT TÄÄÄLLÄ VITTU PERKELE HAHAHAHAH!

Okei onhan se ite eläminen aika ''raskasta'' kun pitää kaikki hoitaa sitte ite, mutta toisaalta jos vanhemmat vielä maksaa sähköt sun muut nii sitte elämä on ihanaa. Mutta toisaalta kyllä mä mieluummin omaa kotiani siivoon ku tätä missä myös muita asuu :'D okei oon vähä tällänen...

Toivon, että se olis keskustasta joku asunto jossa ois parveke ja näkymä keskustaan. Se ois NIIN mun unelma nyt ja ikuisesti ♥

Joo tästä tuli vähän pitkä, mutta pakko höpöttää ku asia on niin uskomaton ! Nyt meen kattoon jtn asuntoja netistä ja unelmoin vähän itekseni ♥♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.