IRC-Galleria

GAGAHOLISTIC

GAGAHOLISTIC

Born this way // We are not just art for Micheangelo

369. Kuopio, 12.7Torstai 14.07.2011 00:15

En jaksanu eilen rueta kirjottaan siitä Kuopion reissusta mitään joten kirjotanpa nyt; Äiti tuli herättään joskus puol kuuden aikaan -.-' ja menin sitte syömään ynnä muuta. Sitte lähettiin ajaan Mattilaan (mikä nimi ..) ja otettiin mukaan aina-niin-ihana-EILA + Hanna.

Sit lähettiin ajamaan Kuopioon; Ihme kyllä jotenki kestin sen matkan, vielä ku kekkasin, että voin istua eessä nii ei tartte olla takana sen ihanan Eilan kanssa ♥ ..

Sit me vietiin ne sinne Hannan kämpälle ja käytiin sisälläki. Se on sellanen VANHA TALO ! :'D siis oikeesti joskus 80-90 luvulla rakennettu varmaan! Olin ihan järkyttyny ku luulin, että se on joku unelmakämppä jossain pilvenpiirtäjässä, mutta sitte se oliki tollanen vanha. No siis olihan se kämppä muute iha hieno, mutta todella vanha ja se vanhuus mua häiritsikin. Ite en ois varmaan muuttanu tollaseen; Se mun kämppä on niin uus/ sen olonen ja rakastan sitäää♥
Eli siel on sellanen suunnilleen samankokonen olkkari ku mulla ja sitte on eteinen + keittiö. Sit tietty vessa eteisessä. Se vessa on kauheen pieni, verrattuna siihe mun; taino mitä siitä nyt sillo hämärän vilauksen näin:D.
Sit se pihapiiriki on sellanen vanha ja ne vanhat rakennukset (siis roska-katokset yms)
Sanon vaan, että ootin ihan toisenlaista kämppää että millanen hannalla ois, mut se oliki tollanen :D
No okei. Plussaa siitä, että olkkarista kiva ikkunan nii voi katella sitä elämää ja tapahtumia. Mulla on sellanen rauhallinen se koko paikka niii ei oo oikein mitään kateltavaa :D paitti kerrostalon elämää.

No me mentiin sitte äitin kanssa Kyssiin ku noi kaks jäi siivoomaan sitä kämppää. Siellä perusjutut ja sitte ku päästiiin nii mentiin takas sinne Hannalle. Vitsi rupes just sataan ku lähettiin nii kyl oli ärsyttävä ku ne tiet oli iha ku järvee; Oikeesti ku joku kaaras ohi nii lens vedet päälle eikä sitte nähny mitään. Vittu vielä jos joku rekka ois menny ohi nii..
No pääsimme kuitenkin TURVALLISESTI:D sinne asunnolle ja juotiin kahvit. Lol eila vaan sano, että ''olkaa hyvät ja istukaa'' mutta eihän siellä mitään tuoleja ollu vielä. Sit ne kaikki nauro mulle ku kysyin, että minne. -.-

Luvassa oli vielä uudelleen asunto-esittelyä ja sitte päätettiin että lähetään keskustaan ♥ (mun idea c by TONI). Ihme eila ei sitte ollu nii rasittava ku yleensä, mutta en kyllä paljon ees puhunu mitään nii siks varmaan ei alkanu inisemään mitään ylimäärästä.
Käytiin eka vaatekaupat läpi, muttei ostettu mitään. Sitte lähettiin Anttilaan Hannan kanssa ja puhuttiin niitä näitä. Ylhäällä katottiin vaan koko ajan niitä, että kaikkee sinne omaan kämppiimme. Löysin ihanan ovimaton mulle; sellanen kivi-kuvanen mut ne kivet on tehty sillee kolmi-ulotteisesti mut ne on oikeesti siinä ylhäällä (osaaanselittää). En ostanu sitä vaikka se oli alennuksessa :o pitää sitte kinuta äitiltä ku käydään seuraavan kerran kpo.
Sit mentiin Top Teniin (jos tajuutte; anttila+anttila Top Ten..) ja voi, että mä melkeen pyörryin siellä ku näin mikä pilkisti ylähyllyllä siellä vinyylien joukossa; BORN THIS WAY VINYYLI ! Oikeesti en ois kyl uskonu, että se on siellä! Ja näyttipä olevan vielä viimenen siellä hyllyssä koska muita samanlaisia en nähny siinä. ♥ Hanna oli vähä sillee O.o ku mä vaan selitin sille iha innoissani :D
Okei 35 euroo lähti lompsasta pois mutta on kyllä sen arvonen ostos varmasti :)
Sit mentiin viel käymään nopsaan Äxässä ku Judas-sinkku oli tullu ja käytiin siihe viimeset käteiseni eli 5e (Huom. Käteiset)
Kierrettiin sitte pari kirpparii läpi ku äiti ja ♥-Eilakin oli mukana ja toisesta ostin sitte vielä toiseen kertaan sen tän kuun suosikin jossa siis arvatkaa-kuka-kannessa. 2e meni mutta on se vaan niin ihana kansi ♥

Sit mentiin kahvile Arnoldsiin ja Eila makso kaikki hahaha :D Otin spinnyn ja kahvin (kuten aina) mutta ne spinnyt oli kyllä ollu liian kauan uunissa; ne oli liian tummia. Yleensä ne on sellasia vaaleita, mutta noi kaikki oli tummia :( söin silti ja ei se NIIN paljon siihe makuun vaikuttanu.

Sit mentiin parkkihalliin ja käytiin vielä Päivärannassa ruoka-ostoksillaa.

Ihme kyllä kestin eilaa kunnialla vaikka välillä alko ärsyttää sen jutut ku äiti sitte jauho yhtä samaa juttua koko ajan ja sanoin sitte, että ''JOO ! Selväks tuli'' nii heti eila rupes '' No onkos tompalla alkanu jo murros-ikä?''. Olin sillee FACEPALM siinä.

Tällästä. Ens maanantaina mennään IISALMEEN kirjottaan se vuokrasopimus ja saadaan keysit käteen ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.