IRC-Galleria

GAGAHOLISTIC

GAGAHOLISTIC

Born this way // We are not just art for Micheangelo

375. I'm on the edge of gloryLauantai 30.07.2011 01:01

Oon ihan tylsä nykyään ku en jaksa ees kirjottaa tänne mitä on tapahtunu ja varsinkaan sille pitkästi; että selostettu kaikki TODELLA tarkastiii.

No kuitenki oltiin tnä KPO ft. Emma ja Heidi. Linkki lähti joskus aamulla ja sitte vaan oltiin kuopiossa :D Käytiin kaupoissa ja tällee u know.
Ostin vaan Anttilasta Gagan julkan, en muuta :0

Piti se ovimatto ostaa, mutta sitte unohdettiin Heidin kanssa se kokonaan mutta äitin kanssa sitte :>

Emma jäi kattoo KPORockkia mutta myö ei joten mentiin linkillä takas P-VEELLE. Nii ja ku tultiin linkistä nähtii Jatta ja Petra :'D neki oli menossa kpo toisinku me just tultiin.

Sit käytiin heidin kämpällä ja noh.. ihan kiva se on. Vaikka vaan tollee ''alakerrassa'', mutta ihan siistin näkönen se kämppä oli. Tosin ei siellä oo mittään, siis siinä talossa ei oo pesutupaa, saunaa yms muuta ELINTÄRKEÄTÄ. xD no mutta itellänihän on joten.. : )

Torstaina taasen oltiin kattomassa huonekaluja Iisalmessa ja iskä alko jo raivostuu ku mulle ei kelvannu mitkää huonekalut XD. Oltiin kaikki sillee kireitä.. Mielummin oisin ite menny kattoon itekseni jostain muualta niitä, mutta ...

Hommattiin vaan sellanen Koulupöytä ja limen-vihreä-tuoli :D en tiiä se oli jotenki niin MUN ! joten otin sen.. Mutta ne tullee vasta joskus sitte ku koulu on alkanu ;'(

Muutapa ei vielä hommattukaan :D

No tämmöstääääääääääääääzaekgfpoakewrgkoae

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.