IRC-Galleria

GAGAHOLISTIC

GAGAHOLISTIC

Born this way // We are not just art for Micheangelo

381. IisalmiSunnuntai 14.08.2011 18:30

Oltiin siis iisalmessa tossa nyt Perjantai-Lauantai välinen yö ft. Porukat ja hmmh.. iha kivaa kait oli. Paitti iskä oli taas kauhee MURR joka asiaan ja sitten olin vaan aika hiljaa ku en jaksannu kuunnella sen valituksia.

Kaupassa lähettiin käymään vasta joskus 8 aikaan ku kaupat menee ysiltä kiinni. Ostettiin sellanen ilmalla täytettävä patja (niinku matkittu Heidiltä kyseinen ajatus:>) mutta sitten ku oltiin päästy takas kämpille nii huomattiin, että siinä ei ollu muuta ku patja. Luulin heidiltä, että siinä ois patja sekä pumppu mukana, mutta ei ollu ku patja joten ...

Ja siellä oli tosiaan vaan se kahden nukuttava sänkysohvasänkysohvasänkysohva nii tottakai porukat änkeyty siihen ja minun piti nukkua lattialla : ( ei ollu kivaa.

Oikeesti jollain LATTIALLA. Yh, kuolin ♥
Aiinii isä kokos ne jutskat siellä eli TV-Taso, se koulupöytä ja sitte sen tuolin ku ne kaikki oli wammasia ku ne piti ite koota :<

Seuraavana aamuna heräsin sitte ku isä oli pistäny radion päälle ja sitte mua häiritti se ku yritin nukkua >:(

Sit käytiin hakee se limenvihree-tuoli Sotkasta ja isä kokos sen ja sitte mentiin maxiin ja ostettiin se pumppu siihen ilmapatjaan : )

Joten tämmöstä meininkiä; HUOMENNA MUUTTO ! AH IHANAA ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.