IRC-Galleria

GAGAHOLISTIC

GAGAHOLISTIC

Born this way // We are not just art for Micheangelo

393. I Wanna Go-o-oTorstai 01.09.2011 18:57

Joo oon unohtanu kirjottaa:

Se hammaslääkärikäynti kpossa ei ollu mikään viisarin poisto vaan se lääkäri vaan katto mun hampaat ja leuat yms, että tarviinko oikomishoitoo. Sitte mua pelotti iha sikana ku se vaan koko ajan puhu jotain hammaslääkäri-kieltä ''joo B8 on vertikaalisesti infrektoitunut''.
Olin kauhee O.O ja sitte sain nousta tuolista nii se vaan sano, ettei mulle tartte tehdä mitään oikomishoitoja : D vittu olin vähän hämilläni mutta onneekkss : ) en tasan ois ottanu mitään vitun hammasrautoja taas.. -.-' ne jos mitkä oli vittumaiset.

Noni.. Oltiin tänää ekaa päivää keittiöllä tai siis mä olin ekaa päivää, muuthan oli jo sillon tiistaina ollu. Vitsi se oli kyllä kivaa;) Mä tein kasvissose-keiton ja se onnistu hyvin ku opekin maisto sitä nii kauhee ''hyvä toni tuo sinun keittos'' Olin sillee :----)

Huomenna aamulla verikoe -.-' VITTU PITÄÄ HERÄTÄ JOSKUS SAATANAN AIKASIN. Varmaaan kuudelta -.-' Ja en ees tiedä missä perseessä se verikoe-juttu on. Nii ! Sen jälkeen pitäs lähtee Uimahallille ja siellä Kuntosalia kolme tuntia, sitten kotiiiiiiin <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.