IRC-Galleria

GAGAHOLISTIC

GAGAHOLISTIC

Born this way // We are not just art for Micheangelo

454. Helsingfors 9.6Lauantai 09.06.2012 23:26

Tänään olin siis ekan kerran Lintsillä :) ja oli tosiaan aika jännä kokemus. Tultiin siis eilen tänne Sokos Hotel Pasilaan joskus yöllä. Ihan hieno hotelli :)

Nonii mennäämpä nyt niihin lintsin laitteisiin:

KAHVIKUPIT: Ensimmäinen laite johon menin.. Ihan kiva, mutta ei mitenkäään erikoinen.

RAKETTI: Katoin maasta tätä laitetta ihan kauhuissani, mutta joku minut sai siihen laitteeseen menemään ja pian tajusinkin jo istuvani siinä penkissä odottamassa laukaisua.. Sitten se lähti ja tuntui kun olisin lentänyt siitä penkistä ;D mutta ei jäänyt mitään traumoja kuitenkaan kun uskalsin toisenkin kerran vielä mennä :)

KIRNU: Olin aika kauhuissani kun tajusin kuinka ylös laite todella meni. Sitten rauhoittelin itseäni ja kappas se olikin jo ohi.. Aika lyhyt laite, mutta ihan mukiinmenevä.

KEHRÄ: Tästä laitteesta todella tykkäsin ja olisin halunnut käydä useammankin kerran, mutta sitten ei vain tullut lähdettyä. Osaksi isojen jonojen takia.

LINNUNRATA: Tämä oli aika tylsä. Odotin jotain suurta kun laite oli semmoinen avaruus-homma, mutta bläh.. Aika selvästi näki missä mennään eikä ollut edes kovin pimeätä. Njoo ihan kiva..

HURJAKURU: Liian samanlainen kuin särkänniemessä oleva vastaava.. Ihan samanlaiset ''veneetkin''.

KIEPUTIN: Tästä laitteesta olin aika kauhuissani aluksi, mutta tämä olikin ihan mukava paitsi miinusta siitä kun pää kolhii hirveästi ympäriinsä jos ei pidä sitä paikoillaan.. Ja se on kyllä aika vaikeaa siinä laitteen töminässä.

TULIREKI: Tässä kävin monta kertaa vaikka tämä oli tylsä.. Tuntui ihan kuin olisin ollu tyhjänpäällä siellä ilmassa ja ne kääntymiset oli kauheen melukkaita ja vaikeita.. En oikeen tykänny.

KIEPUTIN: Ihan mukava laite, mutta liian lyhyt :<

UKKO: Tämä oli ihan kauhea oikeesti :D hyi en halua mennä tähän enää ikinä.. Jäi traumat. Mua pelotti jo kattoessa tätä laitetta, mutta silti pakotin itseni tähän, että sitten myöhemmin kaduttaa jos en nyt käy.. No ompahan testattu ja en tykänny oikee. Osaksi siitä kun laite oli aika paljon pää-alaspäin : /

KAMMOKUJA: Blääh.. Vähän tylsähkö eikä edes kovin pelottava.

SALAMA: Tämä oli yllättävän hyvä :) Tykkäsin.

VIIKINKILAIVA: Samanlainen kuin särkänniemessä, mutta nojoo.. Ihan menevä.

VUORISTORATA: Äiti kertoi mulle tästä kauhutarinaa kuinka hän oli ollut niin peloissaan, mutta minusta tämä oli lähinnä aika tylsä.. Ehkä tästä pelottavan tekee se kuinka vanha tämä on ja voi koska tahansa romahtaa ;D

HYPYTIN: Mietin miksi ihmeessä menin lastenlaitteeseen, mutta nojoo ompahan koettu. Ei kovin ihmeellinen, mutta tuntui vatsanpohjassa :)

VEKKULA: Miinusta pitkistä jonoista.. Särkänniemessä ei jonoteta tähän samaan. Minusta tässä oli jotain vaarallisiakin juttuja.. Esim siitä liikkuvasta lattiasta voi kaatua ja sitte se pyörivä pyörylä :D mietin kun tämä on kuitenkin lähinnä lapsille tarkoitettu. Ja lisäksi ne ihme portaat oli aika vaikea nousta ja jos siitä käsi lipeää niin ei kiva.

Ihan mukava päivä, mutta raskas.. Olimme puistossa siitä kello yhdeksästä johonkin viiteen ja sen jälkeen vielä käveltiin hirmu pitkään ku etittiin hotellia. Löyty se sitten mutta taksillla tai ratikalla ois päässy heti : /

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.