IRC-Galleria

GLAMBERT

GLAMBERT

Get on the floor, just let it drive, don't it feel good, don't it feel hot? Feel the fire within

Tapaninpäivä 26.12.11Tiistai 27.12.2011 03:35

Sori en ehtiny kirjottaa eilisen puolella, mutta oli pienoinen paniikki kun mun kamerasta sinkos mun roskikseen yks hyvin pienoinen, mutta hyvin oleellinen pala. Selvisi, että mun kamera ei toimi ilman sitä. Siis se on pala mun kameran akkukolon kantta. Onneks löysin sen. Se olin siis mun roskiksen pohjal. Kaivoin mun roskiksen kaks kertaa ennen ku löysin sen sielt.



kuva siis otettu mu mutsin kameralla joka on mun mielest huonompi ku mun kamera. ;p

Muutas sitte vaa, että heräsin taas puol kahen aikaa päiväl. Mut mikäs siinä. Sit katoin telkkarist sen lastenleffan "Nanny Mc.Phee" se on tyhmä ku se on dupattu.
Menin sit Jontun kaa ulos ja käveltii ympäriinsä. Ja löydettiin tiemme tonne Kantsun K-Markettii siis toho joka on tos Prisman vieres. Ainut auki oleva kauppa tääl päin. Ostettiin ES molemmille ja naksupussi. x))
Tultii sit meille kattoo mun joululahjaks saama "One Missed Call" - kauhuelokuva. (Puhelu Kuolemalta. suomhuom) Olihan se iha pelottava juu, mutta mikää kauhuelokuva ei tunnu pelottavalta ku kattoo Jontun kaa. Naurettii vaa ha heitettii läppää...niinkun aina.

Noooh sen jälkee sain älynväläyksen lähtee ulos tässä Jumperissa, karvahatussa ja siihen kuuluvissa hanskoissa, lentäjälaseissa ja reinoissa. HAhahaah ku ihmiset katto ku vilkuttelin niille. :DD Johanna dokumentoi mun toilailuni. Ja pakko vaa huomattaa, että en oikeest oo kyl iha noi tukeva. Puku on vaa tosi paksu ja löysä + mul oli löysöhköt fatkut ja löysähkö T-paita alla. Jag är sexy och jag vet det. ♥♥♥



Leikkasin kans tänään mun hiuksii. En nyt sillee merkittävästi, mutta ohensi niit. Halusin vaa värjätä niit. Mustaa ja blondaust kiitos! Ei vaa oikee ite pysty ku on tämmöset kaks väriset hiukset. Help please!



Sit tähä lopuks kuva äidin kamerast. Repesin tälle. Tää on siis otettu Jouluaattona ku sillee tyylikkäästi makoilin ukin ja mummin lattial ja sit ukki tuli kutittaa mua. Kauhee miäs ! XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.