IRC-Galleria

Näin se loppuviikko alkaaPerjantai 09.11.2007 21:52

Yöllä oli pieniä oireita liittyen työhön.. Jokseenkin liian paljon töitä takana.. Työ perustuu myymälä tavaroiden keruuseen varastossa, joka hoidetaan tässä firmassa ns. kapulalla, jolla voidaan scannata tuotteen viivakoodi. Viime yönä heräsin joskus 3 jälkeen, siihen että kädessä oli kännykkä jota luulin puoli unissani täksi kapulaksi. Istuin siis sängyllä ja olin valmis lähtemään tekemään töitä.

Sitten heräsin tästä pienoisesta horroksesta ja tajusin tilanteen. Olen keskellä yötä sängyssä ja pitäisi nukkua. :D Aamulla meno jatkui. Lähdin tekemään ruokaa noin paria minuuttia yli 6, kun nopein askelin astuin tietokoneeni vanhan cd aseman päälle hieman, siten että vain vasemman jalan kantapään vasen sivu osui hieman mutta kriittisesti aseman terävään kulmaan.

nahkahan siinä vähän repeytyi ja suusta tuli muutama kirosana. Hetken päästä pesen jotain astiaa keittiön lavuaarissa, ja onnistun jotenkin suihkauttamaan siinä tilanteessa kuuma vettä päälleni. Ei tuntunut kovinkaan mukavalta mutta ainakin jotenkin heräsin. Myöhemmin töissä olen kelmuttamassa täyttä lavaa. Noh olen sitonut kelmun lavaan kiinni ja menen ohjaamaan laitetta. siinä jonkinaikaa säätelen nopeus säädintä ja juttelen kavereitten kanssa ja sitten huomaan että kone ei ole ollut edes päällä. Siinä noin lähes minuutin verran olen säädellyt nopeutta laittamatta laitetta edes päälle.

Loppu päivästä onnistun sekoilemaan sanojen kanssa erinomaisesti. Joku muistaa kyllä mm. miten. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.