IRC-Galleria

Garo

Garo

tänään geokätköilee. jei

LauantaitekemistäSunnuntai 05.10.2008 03:59

Vau mikä päivä.

Heräämiseni jälkeen päätin lähteä mareksille katsomaan uutta äänentoistoa kotiteatteriini. Tavoitteena oli 5.1 äänentoisto noin 2000e budjetilla. Mareksilla sattuu olemaan tähän hintaluokkaan sopiva paketti http://www.mareks.fi/?p=productsMore&iProduct=534

Kuunnellessani laitteistoa liikkeen kuunteluhuoneessa ystäväni retu soittaa ja tarjoaa äkkilähtöä splättäämään (aka. paintball aka värikuulasota). Yksi hänen seurueestaan perui viime hetkellä ja tarjolla olisi reilun kolmen tunnin metsäjumppa ilman mitään kustannuksia. Viilasin muutaman pikkudetailin kohdalleen mareksin kanssa ja löin kaupat lukkoon.

Splättis ei tuonut verta tai kyyneliä, mutta hikeä, mustelmia ja hyvän euforisen olon. Sain vielä autokyydin ystävälliseltä pelikaverilta ytimeen ja juttelimme matkan aikana splättiksen suomiscenestä. Opin mm. että suomessa on SM-liiga ja kokonaista kolme eri divaria splättisjoukkuille! Matkalla kotiin hain pizzan ja tankkasin huvenneet energiavarani katsellessani eurekan ensimmäistä jaksoa (kiitos Teddy vinkistä).

Edelleen hikisenä suunnittelin kaivavani tanssimaton esiin ja hyppiväni loppuillan ITG:n tahdissa ennen suihkussakäyntiä, mutta Maija muutti illan suunnitelmani pyytämällä minua hänen ja kahden hänen ulkopaikkakuntalaisen kaverini seuraksi keskustaan.

Nyt lähes viiden tunnin, muutaman tuopin ja lukemattomien naurunpurskahduksien jälkeen uskon, ettei iltaa olisi voinut paremmin viettää. (Te kaksi, en tullut kysyneeksi teidän nickejä, mutta ilmoitelkaa itsestänne jos luette tämän!) Ja en varsinkaan aamulla osannut arvata mitä kaikkea tulisin tänään tekemään.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.