IRC-Galleria

Garo

Garo

tänään geokätköilee. jei
Lähdin Jaronekon ja distin kanssa auttamaan heitä yhden geokätkön hakemisessa, joka oli minulle ensimmäinen kosketus tähän harrastukseen. Haettava Geokätkö oli nimeltään Graalin Malja, jonka D eli Difficulty on tasoltaan 2/5 ja T eli Terrain tasoltaan 5/5. Difficulty tarkoittaa kuinka helposti kätkö löytyy annetuista koordinaateista, 1 ollessa erittäin helposti ja 5 erittäin vaikeasti. Terrain-arvo tarkoittaa kuinka vaikeaa kätkölle on päästä - valitsin siis itselleni sopivan haasteellisen kohteen harrastuksen aloittamiseksi.
Valitsin etukäteen sopivat kiipeilyvälineet (kuvassa näkyy koko "räkkini", josta en ottanut reissulle kuin välttämättömimmät).



Kätkö olisi jossain tuolla ylhäällä.

Laskeuduin kokeimpana kiipeilijänä etsimään kätköä. Jouduin tekemään kolme eri laskua kun oikeaa kohtaa ei meinannut heti löytyä. Kuvassa näyte distin mallisuorituksesta.

"<Garo> Löysin rubiineja" - voitte arvata distin ja jaronekon ihmetyksen kun sanoin tämän ääneen.

Sieltä se kätkökin lopulta löytyi.

Kätkön tekijä oli selkeästi nähnyt viavaa. Lokikirjakin oli täynnä hienoja yksityiskohtia.



Jaroneko laskeutui seurakseni ihmettelemään kätköä. Mikä onnenpotku että sain ensimmäiseksi kätkökseni tälläisen loistavasti tehdyn kätkön!

Löysimme vielä kolme muuta kätköä. Kaiken kaikkiaan aivan loistava reissu, Nella pyöri sydämmensä kyllyydestä pitkin Vuosaaren metsiä ja kanaalin vartta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.