IRC-Galleria

Geiboi

Geiboi

You can't go out 'cause your roots are showing - Dye 'em black, oh dye 'em black

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Unipäiväkirja 22.5.2009Perjantai 22.05.2009 16:09

Olen suuressa koulussa, ilmeisesti yläasteella. Koulun rehtorina on Janice Dickinson, kuulen käytävillä korkokenkien kopseen. Minun opettajani on Mika Nuojua (http://yle.fi/leikinvarjolla/kevat2005/helmikuu/mika_nuojua.jpg) ja meillä on jonkinlainen suhde, pakenemme kahdestaan tyhjään luokkahuoneeseen.

Rehtori kuulee huhun suhteestamme (mainittakoon että luokallani ovat mm. Henna, Olle, Teemu ja Niina) ja tulee sättimään minua, menen kuitenkin piiloon vaatenaulakon taakse. Siellä Henna lohduttaa minua ja selittää kuinka rehtori on määrännyt hänestä tukioppilaan ja kaikki aika menee siihen.

Juttelemme vielä Hennan kanssa, kunnes Olle tulee vihaisena paikalle. Minun on pitänyt auttaa Ollea englannintunnin pitämisessä nuoremmille oppilaille, mutta unohdin koko asian. Olle huutaa "nämä kasvot voivat tappaa" ja tarttuu kädestäni ja taluttaa minut englanninluokkaan.

Pienet yrittävät yhdistellä sanoja jotka on ripolteltu pitkin luokan lattiaa. (Muistan vain sanat If No Please ja Try) Kysyn Ollelta pitääkö minun toimia opettajana vai tukioppilaana, Olle tuhahtaa että opettajana. Herään juuri kun olen alkamassa yhdistellä sanoja.

Unen yksityiskohtia; Ollella oli lasten muovikruunu päässä, olin kateellinen rehtorin kengistä, naulakossa oli valkoinen turkki, Hennan piti olla tukioppilaana viisi tuntia, sanalaput olivat ylösalaisin ja koulu oli aika samanlainen kuin Elimäen yläaste.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.