IRC-Galleria

Giulia_

Giulia_

Äiti ja äidin tytär

Voi kökkö...Lauantai 05.05.2007 17:16

Koht alkaa multa loppumaan usko! Siis ei voi olla mahdollista. Tää maailma on ihan totaalisesti kääntynny mua vastaan. Mä en saa mun puuttuvia Nemi lehtiä varmaan ikinä. =( Ja se tieto etten niitä sais musertaa mut. Mä haluun ne! Mun on pakko saada ne... ettikää joku mulle ne. Mä maksan vaikka 15€ kappale niistä kuhan jollain vaan on mulle myydä ne lehet mitkä multa puuttuu.
Mun henki on niitten lehtien varassa. (tai jotaa)

Mut siis kuinka vaikeeta on oikeesti löytää 4, siis 4kpl jotain sarjakuva lehtii!? Taitaapi olla elämää suurenpi ja haastavampi homma.

No mut älkää mua nyt ihan hulluna pitäkö. Mutku ne lehet vaa ois nii kiva saada tonne noitten muitten seuraa. Apuvaaa.... oikeesti. Alkaa ahistaa.
Ja sitku se ois tosissaa vaa noi pari hassuu nemii, mut ei... sit on yks kirja mikä pitäs saada, mut sitä nyt ei tunnu löytyvän yhtää mistää. Hyvä et suurin osa sen kirjailijan kirjoi lukevist ihmisist tietää et sil ees o sen niminen kirja. Harvinaisuuksii on kiva metsästää. Harmi vaa ku mul ei kestä hermot sitä. Jos on joku kellä hermot kestää paremmin ni ilmottautukoon. =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.