IRC-Galleria

Giulia_

Giulia_

Äiti ja äidin tytär

Voi itku...Sunnuntai 15.07.2007 02:29

Näinhää tää taas menee. Siis tää ei enää voi olla ees totta! Mun o tänää pitän koristella/tehä valmiiks kolme kakkuu... ei siinä mitää helppoahan se ois mut. Kermat loppu kesken täytekakun reunojen jälkee, sit ku se loppu ni aloin värjäämää mun veljien hiuksii. Siinähää meni tovi... ensin blondataa ja sit värjätää molemmat päät toisella värillä ja sit viel toiselt piti ajaa keesin sivut kaljuiks. Ei oo ollu helppoo.

Viel pitäs koittaa suihkuu kammeta... haisen varmaa ku rankki tynnyri. Tehä ne kakut valmiiks ja ja ja.. hmm.. mitä viel... ainii kattaa pöytä.

Kaikkea tätä helpottaa että vasen jalka on kirjaimellisesti paskana. Hyvä että kestää kävelyä edes vähän. Ja tänää kävin sit hakees viel antibiootti kuurinkii ku iski toinenkii vaiva. Mä se oon pelkkää vaivaa ja sairautta.

Mut nyt jatkan noitten kakkujen kanssa, sit suihkuu ja sit nukkumaa... JEEE! Aamulla kaheksan aikaa ylös laittamaa velipojan hiukset kuntoo et sen kehtaa viiä julkiselle paikalle. Ja sit se raukka pitää viel pukeakkii ku ei se osaa pukuu päällee laittaa.

Öitä kaikille.. ja mulle jaksamisii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.