IRC-Galleria

Glorry

Glorry

on pöppiäinen

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.02.2008 22:15

Oli ehkä paras hiihtoloma ikinä. En kyl muista muist mut joo.

Ensin lauantaina me mentiin Traconiiiiin! Lasken senkin nyt lomaan. Kivaa oli, vaikkakin mokasin vähän hare haressa ^^" Mutta pääasia että oli kivaa.
Sunnuntaina Kiia tuli meille ja sitten vietettiin maanantai leffoja katsellen.
Tiistaina oli miiiitti! Kiitokset Sadulle, Kiialle, Kaisalle, Suskille, Minnalle ja Lassille. Kivaa oli. Miitin jälkeen majottauduttiin Suskille.
Keskiviikkona pyörittiin ympäri pornaisia.Ja mentiin meille. Ostettiin pizzaa ja katsottiin leffoja (Paranoia, Eurotip, Bratz (xD), Matrix...) Valvottiin johonkin neljään :"D
Torstaina herättiin joskus kymmeneltä ja mentiin saattamaan Kaisa ja Suski...vuokrattiin Kiian kanssa Black Sheep ja sen jälkeen mentiinkin nukkumaan.
Perjantaina lisää leffoja ja datausta. Ja panikointia...
Lauantaina vohvelijuhlat! Kiiitos Kiia, Sanna, Satu, Hanna, Karkki, Dahl, Matias ja Jonna... :pp
Tänään Kiia lähti ;;____;; Mutta ennen sitä oltiin Sannan ja Tonin kanssa! <3 Katottiin Joutsenprinsessa 3, Scream ja ja ja Eurotrip! Oli aikas mielenkiintoista... 8)) Mutta kivaa. Sitten mentiin tosiaan Tonin kanssa saattamaan Kiia ja mentiin sitten Tonin kaa myös samaa matkaa pois. Tai se jäi malmilla poisss. Teki iiihan turhan reissun :"D Paitti no, sai tietenkin tosi hyvää seuraa kun valitin kaikesta mahdollisesta. Mut joo. Kivaa oli <3 Kiiitos kaikille. <3 Kaikki saa yhden sydämen, joille en sitä jaksanu laittaa.

Muah, paitsi vielä yksi juttu. Nyt omistan 2 vaimoa ja pääsiäisenä 1 miehen. xD Muahhahaha!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.