IRC-Galleria

GoldenDarkness

GoldenDarkness

Jollei oo mitään järkevää sanottavaa ei kannata sanoo mitää :D

Selaa blogimerkintöjä

Mitä ystäväsi tietävät sinusta:
Neitsyt-ihminen pitää hygieniasta, puhtaudesta. Hän on kiinnostunut kansanomaisesta lääkitystaidosta ja rakastaa terveellistä ruokaa ja vitamiinipillereitä. Hän rakastaa juoruja. Häntä kiinnostaa hyväntekeväisyys, hoitaminen ja opettaminen, joko ammattina tai kotioloissa, milloin siihen vain on tilaisuus.. Hän on innostunut tieteestä ja puolitieteellisestä kaunokirjallisuudesta.


Pintapuolisesta tyyppisi on helppo määritellä: olet ikuisesti ahertava mehiläinen joka taitavin käsin ja terävin aivoin tekee väsymättä työtä, kaikkina vuorokauden aikoina. Syvemmälle mennessään sinusta löytää sydämen hyvyyttä. Sinussa on naisellisuutta, eräänlaista puhtautta ja kriittisyyttä.
Vielä syvemmältä löydämme täydellisyyden kaipuuta ja halua palvella. Otat kantaaksesi vastuuta ja velvoitteita. Tunnet jopa jonkinlaista pakkoa siihen. Teet työsi hyvin etkä yksinkertaisesti voi hutiloida.

Neitsyt on ammattitaitoisen ja arvostelevan ihmisen merkki. Näet elämän epäkohdat, inhimilliset heikkoudet ja virheet ja puhut niistä. Koska olet suorapuheinen, olet usein terävä ja ivallinen ja saat toiset ihmiset varuilleen. Jos joku arvostelee sinua, loukkaannut. Et kuitenkaan ole tarkka vain toisten vikoihin nähden ja tarkastelet omiasi mikroskoopilla. Olet liiankin tietoinen omista heikkouksistasi. Mutta vain sinä saat niistä puhua, ei kukaan muu.

Järkesi, pikemmin kuin tunteesi ovat liikkeellepaneva voima. Hiukan eristäytyvän arvokkuutesi vuoksi sinusta tulisi hyvä lääkäri tai opettaja. Järkevyytesi on hallitseva ominaisuutesi ja tahdot pysyä molemmin jaloin maassa. Haluat pysyä erossa kaikenlaisesta hulluttelusta ja järjenvastaisesta käytöksestä. Usein sitä itsekkään tietämättä tukahdutat sisäisen lämpösi, hiljaisen viehätysvoimasi. Vasta sitten kun huomaat erittäin asiallisen asenteesi todella raivostuttavan läheisiäsi, paljastat pitäväsi heistä, kerrot ettei tarkoituksesi ollut loukata vaan auttaa.
Neitsyt luonnetta on kuvattu viileäksi, pidättyväiseksi, melkein kylmäksi. Totta onkin että harvoin pelkkä sukupuolinen halu viekoittelee hänet rakkausjuttuun. Kuitenkin Neitsyt-naisilla on eroottisia suhteita yhtä usein kuin muillakin, ehkäpä vielä useammin. Mistä tämä sitten johtuu? Luonteessa on eräs tyyppi jota älyllinen uteliaisuus, halu eritellä ihmisluonteita, myöskin häntä itseään saa tekemään sukupuolisia kokeiluja. Hän on kuullut että sukupuolielämä tekee ihmiselle hyvää, aivan kuin terveellinen ravinto ja vitamiinit. Neitsyessä piilevä tiedemies haluaa tietää onko tämä totta.

Hän tarkkailee ensin viileästi, sitten ihastelee miehissä aikaansaamaa reaktiota. Hän huomaa ilahtuneena pystyvänsä herättämään heissä intohimoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.