IRC-Galleria

Grace_Angel

Grace_Angel

yks dOku :D

kiirettä pitää!Perjantai 20.01.2006 18:07

Eilen minulla Oli niina kauneelan kanssa tapaaminen, jOka meni OIkeastaan ihan hyvin, vaikka rupesi vituttamaan kaikki asiat mitä se mulle lässytti. Et muka en Ole tehnyt kämpän hakemiseen mitään, vaikka Olen. Olen sOitellut ja ettinyt, kattOnu netistä yms. en muka Ole tehny mitään sen eteen?? niin varmaa!! sit se selitti että tän kuun lOpussa tai ens kuun alussa pitää muutta pOis ruusulan tukiasunnOsta, ja jOs en saa mitään kämppää tai en pääse muuttaa niin jOudun muuttamaan tagas ruusulaan jOnne en halua! se On ihan vitun ärsyttävä paikka se On niinku Olisit neljän seinän sisäl. nO Okei siel saa liikkua ja Olla yötä pOis mut silti ei kiitOs ja siel On melkein aina niin paskaa safkaa jOten ruusulaan en mene mielummin teen kaiken muun ku sinne menen takas ja se On aivan varma..
jOten täs kuus On pakkO katsOa melkein jOka päivä OnkO asunnOista tullut lisää tietOa tai OnkO asuntOja tullut lisää... yms kOska tää kuu ja ens kuun alku On enään käytös..
Ainiin sit mietin tOista juttua et mun pikkusiskO pyys et sen syndet vOis pitää meillä, mut rupesin miettimään et en Oikein uskO tai jOtain, kOska Olen sille vieläkin vihainen!!!!
Ei täs mitään muuta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.