IRC-Galleria

Loisto ilta taas eilen!Sunnuntai 14.06.2009 19:47

Noh eihä siinä, parhaimman ukkosen aikaan viimeyönä istuin Poolossa ja yritin saada sitä käyntiin keskeltä Shellin valoristeystä. Eipä lähtenä startista käyntiin, vaihepäälle ja startilla sivuun..

Siinä sitten hätävilkut päällä yritin sahata Pooloa käyntiin mut ei, ku ei vaa lähe, Poliisitki ajo ohi eikä ees hiljentäny, oisha se ollu niille raskasta tulla auttamaan vesisateeseen PERKELE.

Sit onneks yks ystävällinen Volvo-kuski tuli auttamaan tyäntämisessä, et saatiin Poolon kauhistus pois tieltä. Siellä bussipysäkillä sahailin ja sahailin, mut ei vaa lähe käyntiin. Siinä vaiheessa olin jo valmis luovuttamaan ja ajoin viellä startilla lidlin pihaan ettei mahdollinen bussi-liikenne aamulla häiriintyis.

Siellä sitten hetken muutamat kirosanat heitettyäni ja rauhoteltuani itseäni sekä mahdollisesti punaisena hehkuvaa starttia, yritin viellä viimeisen kerran käynnistää nii perkele se raatoha heräs henkiin, äkkiä kaasupohjaan ettei vaa sammuis. Kierroksia 4000rpm ja alkaa pätkimään ja polttamaan putkessa tiputellen kierroksia 3000rpm asti. Vähä aikaa tätä putken polttoa ja sehän raksuttiki sen jälkeen ihan normaalisti.

Episodin jälkeen tuumailin että kyllä ois uus auto poikaa, ei enää pooloa kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.