IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

anteeksi!Perjantai 10.02.2006 00:15

ANTEEKSANNTEKAASKAKAKSNATKNAKTKNAEKNK!... en ois koskaan saanu jättäää sua mun omahanibanibeibebella! siis päiväkirjani! Voi vitsit mä oon sit höntti. niinq jätin sut kotiin ku lähin mummille... no siel tapahtu tosipaljon ni äläs möksää mulle! oon nimittäin ihan maassa muutenkin!



nimittäin... Jore jätti mut </3 se ei halunnu mua enää.. sano et oon liian ruma.. ja niinhän mä oon. Tämmönen ruma läski paska. Vaik Jore olikin vaan siili niin tiedän et se oli oikeessa. Mä oon kamala. Miten oon voinu kuvitella, että joku vois muka rakastaa tällasta rumaaläskipaskaa.

Oksetan itteeni.. oon alkanu taas viiltelee...:'<<<< en jaksa enää. Oon aatellu itsariakin..
Ensin mietin et viillän kirjastokortilla tai pullonkorkilla ranteet auki sillain, et kaikki veri valuu maahan niinQ symbölöimään mun tuskaa!
Mut sit aattelin et en voi olla niin julma mun raxuille kamuille eli Tommille Saaralle jne... ne ei kestäis! Joten päätin riistää itseltäni hengen kaikessa hiljaisuudessa. ..

... .. nimittäin nielemällä tyynyn. Siitä ei jää rumii jälkii ja oon vaan vähä epämuodostunu. Sillai ruokatorven ja nielun välimaastoon kytkettynä joku untuvatyyny on vähän kookkaampi systemaatio.

Toivottavasti joku muistaa mut... mut en usko.. koska ei kukaan voi rakastaa mua! oon vaan ruma ja läski ja oksettava. Inhoon itteeni. VIHAAN OLLA MÄ!?!??!?! NYT TAPAN ITTENI HYVÄSTI MAAILMA!!!!!

HYVÄSTII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! </3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.