IRC-Galleria

Hän

Hän

Arska paistaa taas

VuodatustaTorstai 18.09.2008 02:03

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. Meät on yritetty repiä eroon toisistamme monta kertaa, mutta se ei tuu ikinä onnistumaan. Me molemmat tiietään se. Tiiät, kuinka tärkee oot mulle, niin tärkee, että tätä sidettä ei voi mikään korvata ikinä. Oot ihminen, joka tuntee mut paremmin ku kukaan muu. <3

2. Pidän susta kovasti ihmisenä ja ystävänä. Oon kuitenki pannu merkille, että kyseessä ei sun puolelta oo välttämättä pelkkä ystävyys. Valitettavasti se tunne ei ois molemminpuolinen. Toivon että ymmärrät sen, jottet joudu turhaan kärsimään. <3 Ollaan molemmat saman asian faneja!

3. Oon pitäny susta aina ku ollaan tunnettu. Lähiaikoina oon alkanu pitää susta yhä enemmän ja enemmän ku ollaan tutustuttu paremmin. Oot avautunu mulle, luotat muhun selvästi ja lupaan, että oon sen arvonen. Haluat myös tutustua muhun paremmin ja saat varmasti vielä tietää mun syvempiäki tuntemuksia. Mulla on ollu typerä pelko, että oisin sulle yhdentekevä, mutta oon tajunnu että oot oikeesti ollu aina kiinnostunu musta ihmisenä. Me molemmat viihdytään toistemme seurassa tosi hyvin!

4. Oot ihminen, jonka oon tuntenu kaikkein kauimmin. Meillä on ekaluokalta asti oleva yhteinen historia, vaikka välissä onki ollu katkoja. Tilannetta varjostaa se että meän välit ei oo sun puolelta ihan pelkkää ystävyyttä. Siitä ei tulis yhtään mitään, ja sä tiiät sen. Nykyään meän tilanne on just hyvä, kuhan tää pysyy ystävyytenä. Älä roiku siinä yhessä tyypissä.

5. Sä tiiät musta paljon asioita. Meillä on tasapainoset välit, mitä nyt toisinaan sattuu tympeitäki juttuja. Aina ei olla oltu pelkkiä ystäviä mutta ei siitä sen enempää. Mulla on sulle yks kehotus joka ei ees liity muhun: Ala oikeesti jo kohdella sun rakkainta ihmistä paremmin. Jos se ois toisenlainen, se ei välttämättä ois enää jaksanu sun kans.

6. Sulle on tärkeetä sanoa mua parhaaks ystäväkses. Meillä on kuitenki harvoin aikaa toisillemme. En tiiä miten hyvin ymmärrät mun ajatusmaailmaa, mutta musta tuntuu että tiiät vieläki kovin vähän mun asioista. Sun kans on luontevinta puhua sua koskevista asioista tai ei-niin-syvällisistä jutuista. Kuten itekki tiedostat, oot liian suostuteltavissa. Uskalla sanoa mielipitees, myös mulle. Äläkä pelkää että otan hatkat.

7. Välillä unohtuu, että oon sutki tuntenu yllättävän kauan! Käytiin aina toistemme synttäreillä. Nykyisin pyöritään vaan samassa porukassa, mutta ollaan vaivihkaa lähennytty ku molemmat on paljastunu "hurjapäisiks". Viihdyn sun seurassa. Oot vuosien aikana avautunu hurjasti, jatka samaan malliin.

8. Sä oot tosi hauska tyyppi! Sun olemus kaikkinensa miellyttää mua kovasti. Meki ollaan tunnettu kauan, mutta tutustuttu oikeesti vasta lukiossa. Ja hyvä niin, sä oot hauskaa seuraa ku oot se porukan asiallisin tyyppi ja joudut häpeemään muitten sekoilua!

9. Saisiko olla suklaata? Sulla ei oo turhia estoja. Meille on kans tullu läheiset välit ja hauskaa on! Osotat selvästi ku oot kiinnostunu ihmisestä, mutta yks pieni pyyntö: piä se tussi irti musta! xD

10. Tästä perusporukasta joka meillä on, tunnen sut kaikkein huonoimmin ja ois kiva tietää enemmän sun asioista. Oot oikein mukava tyyppi ja me tullaan selvästi hyvin toimeen. Me ei oo juuri koskaan juteltu kahestaan, mutta eiköhän seki aika koita. Haluan nähä sun lemmikit! :3

11. Me tultiin salamannopeesti läheisiks! Vaelluksella etenki. Se saatto yllättää molemmat. Meillä synkkaa erinomasesti ja se näkyy varmasti ulospäin. Juttu luistaa, teillä vois olla kiva käyä.

12. Aluks tuntu että sä liikut ihan eri porukoissa ku mä, mutta ei se ookkaan niin. Oot saanu mut tuntemaan, että oon tärkee ihminen sulle, ja niin säki mulle. Muista, että älä yritä saaha mua tanssimaan sun pillin mukaan. Oot komentelevainen ihminen, mutta oot vähentäny määräilyä ainaki mun kohalla ja oon siitä oikein tyytyväinen. Kerrot mulle kaikki asias ja luotat muhun. Mäki oon oppinu avautuun sulle isommistaki asioista. Meistä on tullu ystäviä. Eli soitellaan menemään! :)

13. Oot vahva persoona ja se, että hyväksyt mut, on mulle todella merkitsevää. Haluaisin olla paljon enemmän tekemisissä sun kans! Sun nauru on palkitsevin kaikista. Arvostan sitä, että sanot asiat suoraan, myös mulle. Haluan nähä sua. Meitä muuten yhdistää saman asian fanitus!

14. Oot meän vauhtiviiva! Ainaki sillon ku tavataan. On tosi ikävää, ku sua masentaa mutta onneks meän seura näyttää piristävän sua. Haluan itse asiassa nähä sua paljon enemmän! Me ollaan tultu oikein hyvin toimeen heti siitä päivästä lähtien ku tulin teille eka kertaa.

15. Me ollaan samanhenkisiä ihmisiä. Mulle on tosi tärkeetä että haluat munki tulevan teille. Oon otettu ja kiitollinen! Ja puolustat mua, hyväksyt mut tällasena ja haluat oikeesti että oon teän seurassa. Fanitetaan samaa asiaa. Haluan nähä sua taas!

16. Mua varotettiin ennen ku tapasin sut, että saatat dissata mua. Pah, sä olit mun mielestä heti alusta asti oikein lämmin ihminen! Me tultiin saman tien toimeen ja tutustuttiin. Sä oot kans yks niistä, joita haluan tavata enemmän! Sun tyyli on kuuli ja oot kiehtova ihminen.

17. Et oo näyttäny mulle sitä toista puolta, minkä tiiän sulla olevan. Mulla ei siis oo muuta ku positiivisia kokemuksia sun seurasta. Tiiän, että se oot sä joka on halunnu pyytää teän juttuihin mukaan myös mut, ja oon siitä tosi kiitollinen! Musta on hienoa että kerrot mulle sun asioista ja me tullaanki hyvin juttuun. Eläköön "miitit"!

18. Kiitos sun, eräällä ulkomaanmatkalla oli oikein mukava seuralainen! Oot piristävä tyyppi.

19. Mulla on ikävä sua! Vastaki näin unen että oltiin yhessä sukulaisissa. Soitellaan että millon tavataan siellä toisessa kunnassa! Teillekki ois kiva tulla käymään.

20. Viimisen kohan halusin säästää sulle. Taitaa olla niin, ettei meillä oo enempää selvitettävää vaikka toisinaan tuntuu, että kaikki on meän välillä vielä solmussa. En tiiä, sano sinä? Haluat keskustella mun kans, totta kai se sopii. Mutta missä tilanteessa se ois järkevintä, sitäkään en osaa sanoa. Haluaks puhua mulle muuten vaan vai meän keskisistä asioista? Sussa on monia erilaisia puolia. Kumpikaan meistä ei oo unohtanu niitä hyviä hetkiä, jotka meillä on joskus ollu, vaikka me kasvettiinki erillemme. Tällä hetkellä mulla ei oo selkeää mielipidettä susta. Millanen ihminen oot nykyään?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.