IRC-Galleria

Hönöpö

Hönöpö

What's worth the price is always worth the fight

näimpä taas mielenkiintosta untaSunnuntai 11.04.2010 14:56

tulin koulusta ja kävelin olkkariin. no ketäs muitakaan sielä istuu kun tokio hotelin bill ja tom! normipäivä, ainaha ne meillä istuskellee. not. tom istu meijän olohuoneen nurkasa olevasa nojatuolisa ja bill makoili sohvalla. nnoh, mun läppäriki oli siinä sohvalla billin jalkopääsä ku hane oli sen jättäny eile siihe. kävelin sit siihe ja bill nous istuun et mahun siihe sohvalle kans istuun ja istuinki siihen ja otin läppärin sylii. noh, sitte bill pussas mua. iha sillee randomisti yhtäkkiä vaa. sit se sano vielä että mun nenä on terävä ja pussas uuestaa.

edit// nii ja täs välisä selitin sille vielä jotain ovista! jotai et suomessa se on ovi, englannisa door, sellane mistä kävellää et pääsee huoneesta toisee... wtf?

sitte yhtäkki teleportattii jonnekki päin saksaa. oli ihan pimiää ja käveltii jotai pyörätietä käsi kädesä. meijä oikeella puolella oli iha järkyttävän kokonen kauppakeskus ja sit pari hotellia, vasemmalla puolella mettää ja eesä kaukana näky liikennevalot. sit me pysähyttii ja bill sano ettei mun tarvis käyä kouluja loppuu eikä koskaa mennä töihin tai mittää ja että se pittää musta huolta. joo iha kiva sinänsä. sit se halas mua ja sano et se rakastaa mua.

ja PERKELE sitte mää heräsin ;___;
hyvvää huomenta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.