IRC-Galleria

Halih

Halih

Kuka päättää ketkä saa onnistua?

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.07.2010 04:08

Lopettais sen puolitotuuksien jauhamisen lehdissä ja muualla. mutta EI. laitokseen kaikki kakarat joiden porukat juo kaks kertaa kuukaudessa tai joiden koulumenestys ei oo kymppitasoo. LAITOKSEEN VAAN. pari totuutta näistä teidän lastenSUOJELUtavoistanne:
kakara menee laitokseen ja sille sanotaan että jos se on sielä 30 vuorokautta kunnolla niin pääsee pois. sitten kun niitä perheasioita aletaan purkaan niin huomataan että kuukausi lisää olis parempi koska sillä ei vieläkään ole parempi olla kotona. kakara on sielä toisenkin kuukauden kiltisti, ja kun pitäs päästä pois, sossut vetoo siihen että sillä on mennyt paljon paremmin laitoksessa kun kotona ja tulee kolmas kuukausi ja HUOSTAANOTTO. näin ne tekee rahaa! toisen elämällä! ja paljonko ne saa? VITUSTI!

olkaa kaikki vanhemmat ja viranomaset niin sinisilmäsiä että laittakaa kakaranne laitokseen ja PILATKAA KOKO NUORISON ELÄMÄ! siinon meillä vitun hyvä tulevaisuus. joka toinen joka on eläny nuoruutensa laitoksessa menee omille teilleen vankilan kautta. laitoksista me saatanan rikolliset tullaan. pistäkää meiät siinä toivossa sinne että meistä tulis kunnon kansalaisia ja kattokaa kuinka moni kuolee siihen ahdistukseen ja paineisiin mitkä sieltä tulee. EIKÄ SIELTÄ PÄÄSE POIS VAIKKA OLISIT TÄYDELLINEN. KOSKA JOS OOT TÄYDELLINEN, SEHÄN ON LAITOKSEN ANSIOO. JA JOS ET OLE TÄYDELLINEN, NE TEKEE SUSTA TÄYDELLISEN, EIKÄ SEKÄÄN AUTA PÄÄSEMÄÄN POIS. JOTEN MITÄ TEHÄÄN? LÄHETÄÄN VITTUUN JA VEDETÄÄN PÄÄ TÄYTEEN JA TULLAAN TAKASIN RIKOSREKISTERI TÄYNNÄ! EIKÖ?! onko asiat ees vähän päin HEVETTIÄ!

lapsella ei oo oikeutta päättää omista asioistaan vaikka olis henkisesti paljon pätevämpi kun muut oman ikäset? mitä yleensä laitoskakarat on? sitten jotkut saatanan uskovaiset joilla on omia lapsia sanoo kakaroilleen et me ollaan huonoa seuraa koska me ollaan laitoksessa! olis ymmärrettävää jos sellanen paikka olis kodittomille tai sellasille jotka kärsii vanhempiensa takia kotona. MUT MIKS SEN PAIKAN PITÄÄ OLLA VANKILA JOSTA PÄÄSEE JOKA TOINEN VIIKONLOPPU KOLMEKS TUNNIKS KATTOON YSTÄVIÄÄN?! JA VIIKKORAHA ON MAAILMAN NAURETTAVIN 11 EUROO, AUTONPESUSTA TIENAA SÄKÄLLÄ KAKKOSEN, SITTEN NYPITÄÄN YKSITELLEN RIKKARUOHOT SISÄPIHALTA POIS(JA NURMIKKO PAPERISAKSILLA), KOTIKOULUA ON KESÄLOMALLAKIN, ON KAIKENLAISET SAATANAN PAKOLLISET RUOKALEPOTUNNIT JA HILJASET TUNNIT, JOS TEKEE YHENKIN VIRHEEN KOTILOMAT LÄHTEE JA KAVERIVAPAAT LÄHTEE, eikö tuu vähän vääristyny maailmankuva tollasessa paskassa? että koko loppuelämän pitäs olla sellasta. leffoissa on vittu IKÄRAJAT, JA JOS JOSKUS TEHÄÄN POIKKEUS JOSSAIN RAJASSA NIIN OHJAAJAT VITTUILEE SEN LEFFAN JÄLKEEN! sanotaan että pitää tehä valitus jos joku sääntö on vituillaan, ja sit kun sen valituksen tekee niin ohjaajat dramatisoi johtajalle miten huonolla kielenkäytöllä me se tehään? niille ei mee jakeluun mikään! yhteensä tunti ulkoilua ja sekö riittäis?!

HAISTAKAA VITTU KOKO VALTIOVALTA SAATANA KUN EI OSAA EDES OMIA ASIOITANSA HOITAA NIIN MIKS YRITTÄÄ TEHÄ MEISTÄ JOTAIN OPETTAJIEN SUOSIKKEJA SAATANA KYMPPIHIKAREITA JA VIEDÄ MEILTÄ SEN VÄHÄSEN ELÄMÄN MITÄ ME ALAIKÄSINÄ SAADAAN?! JA MONIKO ON MUN KANSSA SAMAA MIELTÄ? ainiin ei meitä kuunnella me ollaan 15 kesäsiä naperoita jotka ei tiedä miten kova maailma oikeesti on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.