IRC-Galleria

HanoBarbi

HanoBarbi

Miks sä roikut menneissä Dokailet ja rälläät Älä beibi itke vaan sano et sä pärjäät!
♦ Ketkä ovat aitoja ystäviäsi, eivätkä ystäviä vain silloin, kuin ketään muita ei ole enään jäljellä, tai muut eivät ole vain tavoitettavissa?
No mul on aika monta ystävää jotka ovat sen takii mun kans ystäviä, koska välittävät minusta niiku minä heistä!
♦ Keitä oikeasti kiinnostaa miten sinulla menee, tai miten oikeasti voit?
No, ainoo josta oon varma on köpi!
♦ Ketkä kuuntelevat sinua? Köpi ainakin!
♦ Ketkä iloitsevat ja surevat kanssasi, eivätkä vain pyöri oman napansa ympärillä, ja etsi silloin sinulta lohtua, kun muilta sitä ei enää saa? Köpi!
♦ Ketkä kysyvät välillä sinunkin kuulumisia oma-aloitteisesti siksi että todella haluavat kuulla myös todellisen vastauksen, eivätkä vain vastakysymyksenä, koska se on tapa, ja myös kohteliasta? no riina tänää ja se tuntu iha vitun hyvältä ku se sano sillee hienosti eikä vaa sillee et ''mitäs sä'' varmaa on ollu ainoo tai sit köpiki on sanonu joskus
♦ Ketkä pysyvät rinnallasi, vaikka tekisit mitä tahansa? no uskon et köpi! en tiedä onko minulla muuta sellaista ystävää, en pysty ainakaan tällä hetkellä kuvittelemaan jostain ystävästä niin...
♦ Ketkä eivät häpeä seuraasi missään tilanteessa, vaan ovat ylpeitä saadessaan tuntea sinut? joo, niit ei varmaa oo yhtää xD xD (oon kato nii nolo et jotain rajaa)
♦ Ketkä seisovat rinnallasi oli sinulla sitten hyvä tai huono päivä? köpi kai...
♦ Ketkä jaksavat kannustaa sinua loppuun saakka sanomatta, että sinusta ei ole siihen? köpi ainakin ja varmaa lisa
♦ Ketkä eivät kadehdi sinun omaasi vaan kunnioittavat hyvän käytöksen rajoja ja ovat onnellisia puolestasi? Köpi ainakin! en tiedä muist!
♦ Keihin voit oikeasti luottaa? Köpiin 1000% ja lisaan ja moneen muuhun mut lisaan ja köpiin eniten ku tiiän ettei se asia mee eteempäin vaik se koskis ihan mihin vaan, mut on jo käyny sillee et oon luottanu mut se asia on kerrottu 2-3kolmelle koska on tehny mieli puhuu... en ois khyl ite tehnyt sitä..
♦ Ketkä tarkoittaa oikeesti sitä kun sanovat: "oot mulle kaikki kaikes."? No en usko et täl hetkel kukaa ois sitä mieltä oikeesti jos tajuaisivat mitä oikeesti tarkotttaisivat!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.