IRC-Galleria

HapetonOrgasmi

HapetonOrgasmi

loput kuvat listalaisille

Blogimerkintä

« Uudempi -

ennakkoluuloja ja oikaisujaKeskiviikko 30.12.2009 18:48

olen pidemmän aikaa pohdiskellut tätä asiaa ja nyt saan vihdoin mustaa valkoiselle. ennakkoluulot, ah jotain niin naurettavaa, mutta niin perkeleen yleistä.

kuvitellaan tilanne, että näet vaikka baarissa tissipaitaan ja farkkuihin puheutuneen nätin naisen. nainen on sosiaalinen ja avoin. mitä ajattelet? jos olet nainen, todennäköisesti ensimäinen ajatuksesi on, että vittu mikä horo. varmasti panee jokasta vapaata miestä ja vie vielä ne varatutkin. tosiasiassa tämä nainen saattaa olla täysin kuvitelmien vastakohta. tai jos baarissa tulee vastaavanlainen mies, tilanne on varmasti aivan sama. valehtelisin jos en myöntäisi itsekin ajattelevani joskus näin. se on jännä miten pelkän ulkonäön (joissain tapauksissa myös seuran) perusteella voi vetää ihmisestä niin rankkoja päätelmiä. onko lie sitten kateutta, omaa epävarmuutta.



mietitäämpä vaikka minua. ulkonäöllisesti melko tavallinen, luonteeltani erittäin sosiaalinen, rohkea, suulas ja kokeilunhaluinen. netissä vähäpukeisia kuvia ja nuori yksinhuoltaja-äiti. tuntemattomat aivan varmasti ajattelevat, että olen jonkin sortin jakorasia ja hupsista keikkaa kävikin peruuttamaton vahinko. hahahhaa, sallikaa mun nauraa!

seksikumppaneiden määrää en ala julkisesti vatvomaan, mitä se hyödyttäisi, mutta irtosuhteita ei ole kovin paljoa, olen enemmän sitoutuvaa tyyppiä. en ole koskaan pettänyt enkä tule pettämään, lapsi ei ollut vahinko ja ei, isä ei ottanut jalkoja alleen kuullessaan asiasta. oli suhde sitten minkälainen tahansa, asiat eivät välttämättä mene niin kuin olisi toivonut.

jotkut ehkä ajattelevat että hyi, toi on äiti ja silti sillä on tollasia kuvia netissä, koittaa niillä metsästää itelleen panoja! juu nähkääs ko tämäkään asia ei mene näin. lapsen saaminen ei tarkoita sitä, että oma elämä tyssäisi siihen. tottakai se tietyssä määrin muuttaa ihmistä, mutta ei sitä silti tarvitse kaikesta entisestä luopua. ihan yhtälailla äidit harrastavat seksiä (minun tapauksessa harrastan sitä vain ja ainoastaan miesystäväni kanssa), käyvät viihteellä tuulettumassa, harrastavat omia harrastuksiaan ja tapaavat ystäviään. itse olen tämän ratkaissut niin, että viihteellä käyn keskimäärin kerran 1-2kk, ystävät tulevat luokseni tai menen lapsen kanssa heidän luokseen ja harrastan silloin kun lapsi nukkuu tai soitan/laulan yhdessä lapsen kanssa.



tähän loppuun voisi sanoa sen niin loppuun kuluneen "tutustu, ennen kuin tuomitset" ja lisätä, että jokainen ihminen on oma persoona ulkonäöstä riippumatta.

"ei vain äiti, vaan myös nainen.." (;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.