IRC-Galleria

Putouksen Jussin laulu<33Sunnuntai 31.01.2010 23:05

Tässä on pullo, jonka sai päähän Jussi. AI!
Tässä on Juoppo, joka vahingossa heilautti pulloa, jonka sai päähän Jussi. AI!
Tässä on Nuori Mies, joka tipahti tuolilta, mikä pelästytti Juopon, joka heilautti vahingossa pulloa, jonka sai päähän Jussi. AI!
Tässä on Junkkari, joka tökkäisi puukolla Miestä, joka tipahti tuolilta, mikä pelästytti Juopon, joka heilautti vahingossa pulloa, jonka sai päähän Jussi. AI!
Tässä on Portsari, joka käsitti väärin, ja syytti Junkkaria, joka tökkäisi puukolla Miestä, joka tipahti tuolilta, mikä pelästytti Juopon, joka heilautti vahingossa pulloa, jonka sai päähän jussi! AI!
Tässä on Hieno Neiti, joka huusi "Ihme Pervo!", minkä Portsari käsitti väärin, ja syytti Junkkaria, joka tökkäisi puukolla Miestä, joka tipahti tuolilta, mikä pelästytti Juopon, joka heilautti vahingossa pulloa, jonka sai päähn Jussi. AI!
Tässä on Hiippari, joka kouraisi tissistä Neitiä, joka huusi "Ihme Pervo!", minkä Portsari käsitti väärin, ja syytti Junkkaria, joka tökkäisi puukolla Miestä, joka tipahti tuolilta, mikä pelästti Juopon, joka heilautti vahingossa pulloa, jonka sai päähän Jussi. AI!
Tässä on Viina, josta Hiippari juopui liikaa, ja kouraisi tissistä Neitiä, joka huusi "Ihme Pervo!", minkä Portsari käsitti väärin, ja syytti Junkkaria, joka tökkäisi puukolla Miestä..
NuoriMies: Hetkinen, Hetkinen! Hanuristi! Ei, ei tässä oo nyt mitää järkee. Tuo Hiippari puristaa tuota Tyttöä tissistä ja sitten tämä Portsari käsittää sen väärin ja syyttää tätä Junkkaria. Ja sitte se Junkkari, Junkkari puukottaa mua.
Baarimikko: Niin siinä kävi!
NuoriMies: Ei sillä oo mitää syytä puukottaa mua!
Portsari: Samaa Mieltä!
NuoriMies: Nii ja sitte vielä tämä puukko. Vaikka tämä onkii tämmönen muovinen, ni kyllä tämä pikku hiljaa alkaa sattumaan itse kutakii ku aletaa tässä tökkimään, että minä haluaisin tähä niiku semmosen ekspleneisönin ja piakkoin, tai minä en muute jatka tätä ollenkaan.
Junkkari: Hei, hei saaks ehottaa? Kato, mä oon ihastunu tähä mimmii, mut se on ni sun tyttöystävä. Ja sit mä oon vetäny suputeksii ja viinaa sekasin ja mä oon aika sillei vainoharhasessa tilassa ja sit ku toi sanoo Ihme Pervo, ni mä luulin et se tarkottaa sua ja sit ku mä haluun puolustaa tota ni siks mä puukotan sua.
NuoriMies: Okei!
Tässä on Baarimikko, joka pisti pullon kiertoon, jossa oli se Viina, mistä Hiippari juopui liikaa, ja kouraisi tissistä Neitiä, joka huusi "Ihme Pervo!", minkä Portsari käsitti väärin, ja syytti Junkkaria. Junkkarin selitys... joka tipahti tuolilta, mikä pelästytti Juopon, joka heilautti vahingossa pulloa, jonka sai päähn Jussi. Ai!
Tässä on Jussi, joka halusi tarjota kaikille, ja vinkkasi Baarimikolle, joka pisti pullon kiertoon, jossa oli se Viina, josta Hiippari juopui liikaa, ja kouraisi tissistä Neitiä, joka huusi "Ihme Pervo!", minkä Portsari käsitti väärin, ja syytti Junkkaria. Junkkarin selitys... joka tipahti tuolilta, mikä pelästytti Juopon, joka heilautti vahingossa pulloa, jonak sai päähn Jussi, jonka sai päähän Jussi!
Jussi: Nyt loppu tää tyhmä laulu. Tämä käy ottamaan mua päähän tämä laulu!


NiIn HyVä LaUlU <3 :D

Aku paras kertoja<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.