IRC-Galleria

Heidelbeere

Heidelbeere

Heidiläinen

UnohdusTorstai 17.05.2007 13:39

Melkein jo unohdin, että mul on tää päiväkirja.

En ookaan kirjottanu kertaakaan sinä aikana ku oon asunu Espoossa. Eli täällä asutetaan pienoista kaksiota Tonin kanssa. Ihan hyvin oon viihtyny, vaikka alussa oli vähän sopeutumisongelmia. Oikeesti Espoo on ihan kiva paikka. Ja jos alkaa ahdistaa, niin täältä pääsee myös nopeesti pois :)

Töissä on menny ihan kivasti. Oon alkanu käymään pyörällä nyt tällä viikolla. Matkaa tulee noin 8 kilsaa ja aikaa menee puolisen tuntia. Ihan hyvän pitunen matka. Saa ainakin hyvin kuntoilua. Tosin ton mun työn voi ottaa mysö kunoilun kannalta. Joka päivä saa nostella kipsilevyjä, vaneria ja sementtisäkkejä niin paljon ettei paljon tee mieli nostella enää painoja. Työ itsessään on aika rankkaa ja raakaa, mut onneks on tosi mukavat työkaverit, niin työpäivät menee lähinnä huumorilla. Ainut mikä mua rassaa tossa työssä on mun huono trukinajotaito. Tai se lähinnä että pelkään, että rikon tai tiputan jotain kun ajelen. Onneks ei ainakaan vielä oo sattunu mitään tuhoisaa. (kopkop)

Toni on nyt muutaman päivän Haminassa, kun sillä on lomaa. Nyt vähän tylsistyttää, kun ei oo oikein tekemistä. Ajattelin tässä kohta lähteä Helsinkiin syömään jätskiä Senaatintorille. Siitä on tullu mun suosikkipaikka. Tuomiokirkko on aina niin vaikuttavan näköinen.

Ai niin. Euroviisut oli ihanat. Ei jaksais taas odottaa vuotta ennen kuin ne tulee taas. Meillä oli finaali-iltana euroviisustudio ja kaikkee hyvää ruokaa. Oli tosi kivaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.