IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.05.2010 02:57

Elämä - Elämä on täynnä pelkkiä kysymysmerkkejä. Jotkut kysymykset ovat helpompia kuin toiset. Elämä tulee olemaan haastavaa ja vaikeata, mutta on niitä helppojakin aikoja. Elämä on lyhyt. Se kannattaa käyttää viisaasti, sillä ei tiedä milloin sen voi menettää.
Kuolema - Se on pelottavaa. Kuolemaa saa pelätä, se on normaali luonnollinen asia. Kuoleman jälkeistä elämää ei luultavasti ole, mutta sitä ei kukaan tiedä. Kaikki me kuitenkin toivoisimme, että sielumme kulkisi Jumalan käsien läpi ja saisimme mahdollisuuden uuteen elämään.
Viha - Viha on vaarallista jos sen purkaa väärällä tavalla vääriin ihmisiin. Viha tulee jos on tullakseen. Kaikki me tunnemme joskus vihaa, ennemmin tai myöhemmin. Vihaa ei kukaan osaa käsitellä. Viha on tunne, se on kuin rakkaus, mutta vain negatiivinen.
Rakkaus - Se vasta onkin täynnä pelkkiä kysymysmerkkejä. Mutta ilman kysymyksiä ei voi saada vastauksia. Rakkaus voi olla haastavaa tai itsestään selvää. Sen eteen täytyy tehdä töitä, että saa sen minkä on aina halunnut: Oman rakkaansa.
Tytöt - Ne ovat aivoiltaan aina yhden vuoden vanhempia kuin pojat. Kaikki tytöt haluavat ikioman prinssinsä. Tytöt tietävät aina mitä pojat haluavat. Tytöt haluavat aina kertoa ihastukselleen, että tykkää hänestä.
Pojat - Tyttöjen mielestä kaikki pojat ovat sikoja ja he haluavat vain seksiä, mutta on sellaisiakin poikia jotka haluavat oikeasti rakastaa ja olla oman tyttönsä mies. 50 % ihmisistä on miehiä, eli sinulla on 3,15 miljoonaa poikaa valittavanasi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.