IRC-Galleria

Helinaeh

Helinaeh

Stay on these roads.

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.10.2007 03:00

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 12 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään!

1. Heli on lyhentymä kreikkalaisperäisestä nimestä Helena, joka tarkoittaa 'loistavaa'.
Nimi tunnetaan myös Virossa, jossa Heli voi olla johdos Helenasta tai Elinasta, mutta voi pohjautua myös viron sanoihin heli ja helin ('sävel', 'sointu', 'helinä').

Nimi esiintyi Kansanvalistusseuran kalenterissa jo 1883 ja Suomen almanakassa Heli on ollut vuodesta 1954.

Vuoden 2006 loppuun mennessä Väestörekisterikeskuksen mukaan Heli-nimen on saanut 17 722 henkilöä, joista kolme on miehiä.


2. Paavo V. Suomisen mielestä Heli on hoitanut kaikki asiat hyvin. (No voi kiitos, se on Paavo mukavaa, että olet tätä mieltä.)

3. Heli on yliopiston sähköinen tiedotusjärjestelmä
Ahkerasti käytetyn Helin sisältöä koordinoi tiedotustoimisto, tekniikasta huolehtii atk-keskus, tietoja tuottavat tiedekunnat, laitokset, järjestöt jne. Gopher-Helin rinnalle rakentuu koko ajan WWW-pohjainen järjestelmä, mutta iso osa tiedoista on edelleen Helin puolella.

Heliin pääsee seuraavilla tavoilla: (joo tänne vaan kaikki yrittämään! :DDD)
Heli-kioskista: Yliopistolla on toistakymmentä Heli-kioskia, joiden käyttö ei vaadi käyttäjätunnusta. Kioskin tunnet keltaisesta Heli-merkistä. (vittuko ei aina tiiä missä kioskissa kaivataan. pakko vaan päivystää :S)
Komennolla heli melkein mistä tahansa tietokonelaitteistosta. (kokeilkaappa!)
Heli-ikonista mikroverkon Windowsista. Windows-Helin käyttö on hiukan erilaista (helpompaa) kuin tässä kerrottujen Heli-ohjelmien. (Heliin pääseminen on helppoa ku heinänteko.)

4. Heli on laskenut, että näihin vuosiin mahtuu yli 1 000 haastattelua. (Kato mulla on matikkapäätä.)

5. Isosisko Katria ja nuorimmaista eli Annikaa astetta kypsempi nuori nainen osasi keskittyä kouluun alaluokista lähtien, ja missä Heli on ollut osallisena, oli se sitten koulun ryhmätyö tai partion askartelutunti, on tulos yleensä ensiluokkainen.

6. Heli on halunnut kätilön ammattiin pitkään, ja hänelle kätilöksi ryhtyminen olikin itsestäänselvyys. (voihan vimpeli :DDD)

7. Sen Heli on varmasti jo tehnytkin, sitä en epäile hetkeäkään. ( Niin minkä? No ihan minkä vaan.)

8. Heli on tällä hetkellä keikkatauolla - emme ota toistaiseksi vastaan esiintymisvarauksia tälle tai ensi vuodelle 2008! (No ei ole kummakaan jos ei keikkaa pukkaa ku tämmöstä shaissea levitetään netissä. :P)

9. Heli on kilpailuhenkinen, iloinen ja energinen ihminen. Vain kolmella keikalla. Tanssiminen aikoinaan Lamourettes-ryhmässä ei saa varauksetonta kannatusta. (no ei varmasti saa! :D)

10. Toukokuusta alkaen Heli on työskennellyt Nokian tutkimusyksikössä. (undercover)

11. heli on vielä mökissä (haahahha selevä)

12. Suurestraditkaan eivät ole vieraita: Heli on esiintynyt myös mm. Turkuhallin suurestradilla tuhatpäiselle yleisölle. (vittuko ollu taas niin kännissä, en muista tästäkään mitään)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.