IRC-Galleria

Lauantai 12.1.2008Tiistai 22.01.2008 16:02

Aurinkomatkat eivät olleet puoli kahteentoista mennessä soittaneet mulle, joten soitin sinne. Se mun asiaa hoitava ihminen ei ollut paikalla, mutta täti sanoi, että se ”oikea täti” soittaa mulle puolen tunnin sisällä. Tunnin päästä soitin sinne uudelleen, ”oikea täti” oli paikalla, mutta ei osannut vielä sanoa mitään. Soitti sitten iltapäivällä mulle päin. Mun lentoa ei ollut peruttu. Kysyin sit mahtuuko koira mukaan. ”Ootko sä varannut sen koiran lennon etukäteen Suomesta?”
Selitin sitten vielä uudelleen miksei koiran lentoa oltu varattu. ”Mutta kun koiran lento pitäisi varata etukäteen Suomesta.” Se ei nyt ole mahdollista, mutta sille tädille se oli hirmu ongelma. Lupas kuitenkin kysellä Suomen päästä asiaa. Laitoin sitten vielä itsekin Suomen päähän s-postia asiasta, mutta eihän siellä lauantaina kukaan päivystä.

Toivottavasti maanantaina joku soittaa sit mulle. Tarvis kysyä samalla, ett miten mä pääsen täältä lentokentälle. K on just töissä silloin, kun mun pitäis olla kentällä. Muuten se olis lupautunut kuskaamaan tolla sen ”tila-autolla”.

B keksi uuden kivan leikin, sisiliskojen jahtaamista. Vähän nauroin sille, kun se meni kivikossa innoissaan eikä ollut lähelläkään saada yhtään mitään kiinni.

Iltapäivällä lähdettiin Kn ja Bn kanssa Teidelle. Kivat maisemat oli. Ei kyllä käyty aivan huipulla, koska nousu sinne hiihtohissillä olis maksanut 20eur!!! Teiden kivikoissa on kuvattu mm. Apinoiden planeettaa ja Star Warsia. Olivat peittäneet tien hiekalla ja katkaisseet sen muilta liikkujilta. Aika reilua.

Illalla testattiin Kn saunan uusia kiuaskiviä. Ihanan lämmin, kun pihalla oli jo kylmennyt. Hirveän kuiva vain, mutta ymmärrettävää, koska saunalle ei tullut vettä. Ja Kn mies oli just suihkussa, etten saanut edes kasteltua hiuksia. Mutta silti ihanaa päästää saunaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.