IRC-Galleria

Tiistai 15.1.2008Tiistai 22.01.2008 16:07

K sai pomonsa kautta meille ilmaisliput valas/delfiinisafarille. K ei ollut sanonut mille safarille haluttiin ja pomonsa vain soitti laivan nimen sekä lähtöajan. Selvisi se lopulta että kyseessä oli 4,5h reissu (kallein mahdollinen), jonka aikana saatiin myös ruoka.

Valaat oli aika tylsiä otuksia. Pinnassa ne vain paistatteli päivää ja välillä joku vähän sukelsi. Mutta niitä oli laumassaan ehkä kymmenkunta, kun delfiinejä nähtiin vain kolme. Delfiinit ehkä teki laivan vierellä hypyn, ainakin täti kuulutti niin, mut en mä vaan mitään nähnyt. Näki niitä nyt paremmin kuin valaita, kirkkaamman (=matalamman?) veden ansiosta.

Evästeltiin ja sai myös käydä uimassa ken tarkeni, Mascan lahdessa. Sinne pääsi vain laivalla tai sitten lähikylästä kolmen tunnin kävelyllä. Ihana pieni mökki siellä oli. Pääteltiin Kn kanssa että se varmasti on niitä varten, jotka eivät ehdi lähtemään sieltä ennen pimeätä pois. Ettei tarvi sitten pimeällä rannalla yötään viettää. Niitä kalliopolkuja ei kyllä kukaan pysty kiipeämään pimeässä takaisin kylään. Ruokana oli jotain pastan tapaista, ei kauhean hyvää, porkkanoita, herneitä ja lihapullia. Lihapullat oli hyviä. Jälkkäriksi saatiin minibanaanit.

Vielä nyt illallakin sänky keinuu….

Iltapäivällä käytiin Bn kanssa eläinlääkärillä hakemassa tarvittavat todistukset. El.lääk. sanoi, että Bn hampaat on loistavassa kunnossa. *jatkaa Dentastickejen syöttämistä* Sen vinosta istuma-asennosta sanoi, että voi merkitä sitä että sillä on lonkissa jotain vikaa. Käski mennä Suomessa omalle el.lääkärille tutkituttamaan. Pitää katsoa minkä ikäisenä Kennelliitto hyväksyy viralliset lonkkakuvaukset. Viitsi nyt kuvauttaa ja sitten uudestaan virallisia Kennelliittoa varten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.