IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 22.05.2008 01:29

Koska olen niin vitun matikkamaisteri, derivoinnin uusi lupaus ja murtolukujen mestari, että viime jaksossakin ihan nelosen repäisin, niin en ole nyt sitten lukenut ollenkaan kokeeseen. Tämä kertonee jotain älykkyyteni tasosta, tai siis siitä lähinnä että epäilen välillä ettei mulla liiku mitään tuolla pääkopassa.
Aion kyllä laskea vielä pari laskua. Ehkä, jos jaksan/viitsin. Ja yritän tietysti uskotella itselleni, että tällä kertaa kokeessa ei iske totaalista oikosulkua ja paniikkia, ja että muka osaan kaiken kuin vettä vain. Joopa joo, samaa paskaa aina.
En ole muuten lukenut enkun sanakokeitten uusintaankaan, joka on perjantaina. Oikeastaan unohdin koko uusinnan hetkeksi. Oikeastaan ei vois vähempää kiinnostaa enkku. Eikä mikään muukaan.
Vieläkö muuta? Joo. Olen helvetin huono ruotsissa. Tiedän että siihen pitäis panostaa, mutta en jaksa. Ei huvita eikä kiinnosta. En osaa kertoa pukeutumisesta ENKÄ asunnoista ENKÄ sisarussuhteista enkä oikeastaan mistään muustakaan mitä kurssi vaatii.
Biologiassa luulin olevani vahvoilla, kunnes huomasin tänään alleviivaavani lausetta toisen perään tietämättä edes mitä niissä sanotaan. Tarkoitushan alleviivaamisessa viimeisimpien tietojeni mukaan on, että luetaan ja katsotaan mikä on tärkeintä ja alleviivataan se. Ei se, että alleviivataan mitä sattuu ajattelematta edes, että mitä siinä lukee. Tajusin myös, että olen oikeastaan melkein täysin unohtanut asiat mitä olen muka kurssin aikana osannut, eli penkin alle sekin taas menee. Hurraa.
Eniten ärsyttää se että tiedän, että voisin olla hyvä. Voisin saada hyviä numeroita, oon ennenkin saanut. Mutta olen muuttunut liian laiskaksi enkä jaksa kiinnostua mistään enkä välitä mistään. Vaikka mä tässä kuitenkin olen tulevaisuuttani rakentamassa.
Ja lukionkin ihan vapaaehtoisesti olen valinnut, että mitä oikein valitan.

Vitun idiootti.

:)

kiitos ja näkemiin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.